UNIGLOBE Travel, the ideal partner for your business travel.

Our travel experts are at your service to help you make your business trips more efficient, cheaper and more comfortable. We can tailor our travel solutions to your specific requirements and create an efficient travel policy together with you.

Word jij onze nieuwe UNIGLOBE-collega?

Word jij onze nieuwe UNIGLOBE-collega?

UNIGLOBE Travel biedt zijn medewerkers, net als zijn klanten, het beste van twee werelden: bij ons werkt u in een familiale omgeving, met de voordelen van een dynamisch internationaal bedrijf. Ontdek nu onze openstaande vacatures en vind jouw droomjob!

Lees meer

Booking Services

Booking Services

Zakenreizigers doen een beroep op UNIGLOBE om de beste reisopties te vinden tegen de scherpste prijs. UNIGLOBE combineert onderhandelde tarieven met innovatieve reistechnologie en wereldwijde marktkennis om zakenreizigers altijd de meest voordelige ticketprijs te garanderen, zonder verlies van reiskwaliteit.

Lees meer

Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

UNIGLOBE Travel nodigde in samenwerking met Singapore Airlines en NMBS Europe een 5-tal reisprofessionals uit om een bezoek te brengen aan Düsseldorf luchthaven en de Airbus A350-900 XWB, het allernieuwste vliegtuig van Singapore Airlines. Ze reisden met de ICE trein richting Düsseldorf.

Lees meer

Nieuw UNIGLOBE-kantoor in Waregem

Nieuw UNIGLOBE-kantoor in Waregem

UNIGLOBE Travel opent een nieuwe vestiging in Waregem. Het betreft de overname van het handelsfonds van MARS Travel door het bestaande UNIGLOBE-kantoor UNIGLOBE TEMPTATION Travel uit Meise.

Lees meer


www.uniglobe.be uses cookies - read more Close this message Close this message
Vind&Boek
uw vliegvakantie
Vind&Boek
uw huurwagen
Vind&Boek
uw hotel dichtbij