Taal / langue / language

UNIGLOBE Travel est un partenaire pour tous vos voyages d’affaires.

Nos experts en voyages se feront un plaisir de vous aider pour rendre vos voyages d’affaires plus efficients, meilleur marché et plus confortables. Nous savons comment accorder nos solutions de voyage à vos besoins spécifiques et réalisons avec vous un programme de voyage efficient.

Word jij onze nieuwe UNIGLOBE-collega?

Word jij onze nieuwe UNIGLOBE-collega?

UNIGLOBE Travel biedt zijn medewerkers, net als zijn klanten, het beste van twee werelden: bij ons werkt u in een familiale omgeving, met de voordelen van een dynamisch internationaal bedrijf. Ontdek nu onze openstaande vacatures en vind jouw droomjob!

Lees meer

Booking Services

Booking Services

Zakenreizigers doen een beroep op UNIGLOBE om de beste reisopties te vinden tegen de scherpste prijs. UNIGLOBE combineert onderhandelde tarieven met innovatieve reistechnologie en wereldwijde marktkennis om zakenreizigers altijd de meest voordelige ticketprijs te garanderen, zonder verlies van reiskwaliteit.

Lees meer

Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

UNIGLOBE Travel nodigde in samenwerking met Singapore Airlines en NMBS Europe een 5-tal reisprofessionals uit om een bezoek te brengen aan Düsseldorf luchthaven en de Airbus A350-900 XWB, het allernieuwste vliegtuig van Singapore Airlines. Ze reisden met de ICE trein richting Düsseldorf.

Lees meer

Nieuw UNIGLOBE-kantoor in Waregem

Nieuw UNIGLOBE-kantoor in Waregem

UNIGLOBE Travel opent een nieuwe vestiging in Waregem. Het betreft de overname van het handelsfonds van MARS Travel door het bestaande UNIGLOBE-kantoor UNIGLOBE TEMPTATION Travel uit Meise.

Lees meer


www.uniglobe.be fait usage de cookies - lire plus Fermez ce message Fermez ce message
Vind&Boek
uw vliegvakantie
Vind&Boek
uw huurwagen
Vind&Boek
uw hotel dichtbij