Wereldwijd netwerk

Met vestigingen in meer dan 60 landen is UNIGLOBE de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Ons mondiaal franchisenetwerk bundelt ruim 30 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van € 4 miljard. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste reismogelijkheden te bedingen tegen de scherpste tarieven.

UNIGLOBE biedt zakenreizigers het beste van twee werelden: de kracht van een internationale reisorganisatie en een hoogstpersoonlijke service via uw lokaal UNIGLOBE Travel Agency.

Uniglobe wereldwijd

Toegewijd team van reisexperten

Alleen deskundige en ervaren medewerkers kunnen adequaat reageren in de snelle wereld van zakenreizen. UNIGLOBE investeert dan ook intensief in opleiding en training van onze medewerkers. Flexibiliteit en een klantgerichte aanpak zijn inclusief in onze samenwerking met zakenreizigers. Dat maakt UNIGLOBE als reispartner uniek. Wij bouwen aan sterke relaties met onze zakenreizigers.

Leer ons kennen
Een toegewijd team van experten
  • UNIGLOBE werd opgericht door U. Gary Charlwood en ging van start in 1981 in Vancouver, Canada.
  • Na de eerste twee Canadese regio's (West en Oost) werden in de jaren ‘80 de eerste Amerikaanse kantoren geopend. Amper 6 jaar later had UNIGLOBE vestigingen van kust tot kust.
  • In Europa begon UNIGLOBE in 1990 met vestigingen in Groot-Brittannië en Ierland.
  • In 1993 ging ook de Aziatische markt open, met een vestiging in Japan.
  • 1 Jaar later werden ook kantoren geopend in Duitsland en Oostenrijk; in 1997 in Italië, in 1998 in de Golfstaten, in 2000 in Portugal en Zuid-Afrika.
  • In 2001 werd de masterfranchise voor België en Luxemburg toegekend aan de Belux Travel NV. Vandaag zijn er 16 kantoren in België die een gezamenlijke omzet realiseerden van € 150 miljoen.
  • In 2004 opende UNIGLOBE haar deuren in het Indiase New Delhi. In 2005 volgde ook China met hoofdkantoor in Shanghai.
  • UNIGLOBE ontwikkelde zich ondertussen verder in Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Centraal- en Zuid-Amerika.

www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding