After Work Meet&Greet

After Work Meet&Greet

Vorige week donderdag hield UNIGLOBE Axon Travel Hasselt zijn After Work Meet&Greet!

Hiervoor hadden we een leuke zaal gereserveerd in het mooie Eburon hotel in Tongeren. 

Omdat er bij het Hasselts team in de laatste twee jaar wel een aantal nieuwe collega’s zijn bijgekomen, was dit de gelegenheid om onze klanten met hen te laten kennismaken, en om bij te praten voor degenen die elkaar al jaren kenden. Het persoonlijke contact waar wij bij Axon Travel naar streven!

De avond werd een leuke uitwisseling van gedachten tussen klanten, leveranciers en Axon-medewerkers. Met 75 waren we, ondanks de barre weersomstandigheden die avond.

Dit bood natuurlijk ook de ideale gelegenheid om iedereen te laten kennismaken met ons uitgebreid gamma, want naast de afdeling zakenreizen hebben we ook professionele collega’s die zich toespitsen op privé-vakanties en incentive reizen. Er werden daardoor veel leuke ervaringen gedeeld door de zakenreizigers en privé-reizigers die al jarenlang klant zijn bij UNIGLOBE Axon Travel.

We willen graag nog even onze leveranciers bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid en het ter beschikking stellen van de vele leuke prijzen: Etihad, Act-Wise, Allianz, Footprints,  Horse21, Sunny Cars, Imagine, en niet te vergeten het Eburon hotel zelf.

Ook nog eens proficiat aan alle gelukkige winnaars!

 


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding