BLUE SKY TRAVEL en UNIGLOBE Belux slaan de handen in elkaar

BLUE SKY TRAVEL en UNIGLOBE Belux slaan de handen in elkaar

Het nieuwe zakenreisbureau BLUE SKY TRAVEL, gevestigd op Liège Airport, en UNIGLOBE Belux Travel, hebben een overeenkomst van samenwerking ondertekend.

Met deze samenwerking beoogt BLUE SKY TRAVEL om als nieuwe Travel Management Company (TMC) met de omkadering van de UNIGLOBE organisatie, een professionele service te kunnen leveren aan het bedrijfsleven in hoofdzakelijk de Waalse regio op het vlak van de zakenreizen.

UNIGLOBE Belux zal met zijn huidige 16 kantoren in België haar aanwezigheid in de Waalse regio ook versterken met de samenwerking met BLUE SKY TRAVEL. UNIGLOBE Belux verstevigt hiermee haar 4 de plaats op de Belgische zakenreismarkt met een omzet van € 170 miljoen met 17 kantoren.

De start van het nieuwe zakenreisbureau BLUE SKY TRAVEL is dan ook een uniek initiatief binnen de TMC markt, gebaseerd op een sterke lokale aanwezigheid, binnen het internationaal netwerk van UNIGLOBE met de focus op een zeer persoonlijke service en een lokale verankering.

BLUE SKY TRAVEL zal worden geleid door Jean-Rémy CLOES en zal samen met Paul GEYSSENS, Regional President van UNIGLOBE Belux, hun jarenlange professionele relatie gebruiken om BLUE SKY TRAVEL tot een succes te maken.

Liège Airport , 26 juni 2018.


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding