Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

Rondneuzen in de Airbus A350-900 XWB

Op 13 april nodigde UNIGLOBE Travel in samenwerking met Singapore Airlines en NMBS Europe een 5-tal reisprofessionals uit om een bezoek te brengen aan Düsseldorf luchthaven en de Airbus A350-900 XWB, het allernieuwste vliegtuig van Singapore Airlines. Ze reisden met de ICE trein richting Düsseldorf.

Jeroen Desaer, Business Development Executive Belux voor Singapore Airlines, nam de groep op sleeptouw en gaf een woordje uitleg over de A350-900 XWB. Singapore Airlines zet dit middelgrote toestel in voor haar vluchten tussen Azië en Europa. Het heeft een grotere rompdiameter, waardoor de cabine groter is en de passagiers meer ruimte krijgen.

Nieuw aan boord in de A350 toestellen is de stijlvolle en eigentijdse Premium Economy Class . De passagier krijgt veel beenruimte dankzij de pitch van 96.5 centimeter, wat 15 centimeter meer beenruimte is dan in Economy Class. De Businessclass Class biedt zijn passagiers het grootste full-flat bed in de luchtvaartindustrie aan.

Düsseldorf International Airport is de derde luchthaven van Duitsland en biedt een ruim aanbod in zowel continentale als intercontinentale vluchten aan. Mede door de ligging is het interessant om voor Düsseldorf Airport te kiezen als alternatief voor onze Belgische luchthavens. Bovendien heeft de luchthaven ook een eigen treinstation, waar verschillende treinen stoppen.

An Goossens, Marketing & Communications Executive UNIGLOBE Travel, blikte tevreden terug op het bezoek. “ De bedoeling van deze trip was om onze UNIGLOBE Travel collega’s kennis te laten maken met Singapore Airlines en de troeven van het A350-900 XWB toestel. Tevens wilden we aantonen dat Düsseldorf Airport een alternatief kan zijn voor andere luchthavens en dat ook de trein als transportmiddel bepaald handig kan zijn”.


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding