After Work Meet&Greet

After Work Meet&Greet

Na een lange tijd van plannen en afspraken maken was het gisterenavond eindelijk tijd voor ons klantenevent of zoals wij het graag noemen: de After Work Meet&Greet van UNIGLOBE  Axon Travel Leuven!

In januari 2012 zijn we verhuisd naar een prachtige locatie aan de Vaartkom in Leuven omdat het team te groot werd voor ons kantoortje aan het Margarethaplein. Vorig jaar hebben we dit kantoor verder uitgebreid vanwege de groei die we de laatste jaren hebben gekend. Het werd dus dringend tijd om de klanten te laten kennismaken met onze ‘natuurlijke habitat’.

De avond was een leuke mix van klanten, leveranciers en Axon-medewerkers. Een uitgelezen manier om eindelijk de persoon te ontmoeten achter de vele mails en telefoongesprekken. Het persoonlijke contact waar wij bij Axon altijd naar streven!

Dit bood natuurlijk ook de ideale gelegenheid om iedereen te laten kennismaken met ons uitgebreid gamma, want naast de afdeling zakenreizen hebben we ook nog een departement privé-vakanties en incentive reizen. Er werden daardoor veel leuke ervaringen gedeeld door de zakenreizigers en privé-reizigers die al jarenlang klant zijn bij UNIGLOBE Axon Travel.

We willen graag nog even onze leveranciers bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid en het ter beschikking stellen van de vele leuke prijzen: United Airlines, Allianz, Footprints, Accor Hotels, NMBS, Horse21, Sunny Cars, Imagine en Transeurope.

Ook nog eens proficiat aan alle gelukkige winnaars!


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding