Nieuwe Drop-off zone Brussels Airport

Nieuwe Drop-off zone Brussels Airport

Iemand afzetten is enkel mogelijk in de gratis Drop-off zone of in een van de parkings.

Gratis Drop-off zone

De drop-off zone bevindt zich op het niveau van het busstation (niveau 0) en op 5 minuutjes wandelen van de terminal. Om er te komen volgt u de signalisatie naar "Drop-off". Voor het comfort van de passagiers is de wandelroute naar de terminal overdekt zodat passagiers in alle weersomstandigheden droog de terminal bereiken.

De drop-off zone is uitsluitend bedoeld om passagiers die op reis vertrekken, snel af te zetten. Langer dan 10 minuten stilstaan is er daarom niet toegestaan en de bestuurder mag het voertuig niet verlaten.

Werken tot eind mei

De drop-off zone wordt volledig heringericht om het comfort voor passagiers die er toekomen te verhogen, en het verkeer in de zone vlotter te kunnen laten doorstromen.

Gedurende de werken, die zullen duren tot eind mei 2018, zullen de verkeersstromen een aantal keer verlegd worden. Volg de signalisatie ter plaatse.

Parkings P1, P2 en P3

Wenst u uitgebreid afscheid te nemen? Dan dient u gebruik te maken van de parkings P1 Front, P2 Economy of P3 Holiday waar u 2 euro per half uur betaalt voor een parkeerduur tot 1 uur. 

P1, P2 en P3 zijn toegankelijk via de A201 en de gebruikelijke toegangswegen. 

Parkeertarieven: 

Tot een parkeerduur van vijf uur zijn de tarieven voor parkings P1, P2 en P3 dezelfde.

 

 

Gratis Drop-off zone op Brucargo "Drop-off Noord"

Moet u familie of vrienden naar Brussels Airport brengen en komt u via de E19 uit de richting Antwerpen? 

Dan kan onze gratis drop off zone op Brucargo "Drop-off Noord" voor u een optie zijn.

Hoe komt u er? Neem afrit 12 Cargo en volg de signalisatie naar Brucargo en de drop off zone. GPS coördinaten: 50°54'18.4"N 4°27'09.8"E

Vandaar brengt een bus van De Lijn (overdag) of een shuttlebus ('s nachts) uw passagiers in een tiental minuten gratis naar het luchthavengebouw.

Overdag rijden de bussen om de 5 minuten, 's nachts om de 15 minuten.

 


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding