“UNIGLOBE Travel staat voorop met zijn persoonlijke aanpak”

“UNIGLOBE Travel staat voorop met zijn persoonlijke aanpak”

De nieuwe Regional President voor UNIGLOBE Belux Travel – Paul Geyssens - werd tijdens de tweejaarlijkse UNIGLOBE Conventie voorgesteld.
Twee maanden later, vragen we Paul wat zijn eerste indruk van UNIGLOBE is.

“UNIGLOBE Travel staat voorop met zijn persoonlijke aanpak en benadering naar de klanten, zowel binnen het segment business als leisure.

Ik heb al een aantal kantoren bezocht en het valt op hoe een gemotiveerd en ervaren team klaar staat om de klanten verder te helpen met al hun vragen met betrekking tot hun zakelijke reis of persoonlijke vakantie.

Deze band met onze klanten willen we nog meer versterken met die unieke UNIGLOBE service, gebaseerd op de gedrevenheid van de diverse kantoren, waarbij nauwlettend wordt gezorgd dat de klanten de juiste UNIGLOBE Travel Consultant als specialist krijgen, een snelle en vlotte service verzekeren en vooral de behoeften en gewoonten van de klant kennen.

Op technologisch vlak wil UNIGLOBE zich eveneens verder versterken op het vlak van een ‘one-stop-shop’ voor eenvoudige boekingen en rapportering van de transacties. Bovendien wordt in de toekomst ook nog meer ingezet op de communicatie via een portal of een gespecialiseerde newsletter.

Daarom is UNIGLOBE een toekomstgerichte organisatie waarbij ondernemerschap als sterke basis de doelstellingen van klantgerichtheid, full service en een grote klantenbetrokkenheid tot een succes brengen. “, aldus Paul Geyssens.
 

Bron foto: Amadeus


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding