Incentives & events

Of u nu op zoek bent naar een bijzondere beloningsreis, een creatieve teambuilding of een origineel bedrijfsfeest, ons gespecialiseerd team werkt voor elke aanvraag een op maat gemaakt voorstel uit. Met aandacht voor uw wensen en rekening houdend met uw strategische doelstellingen. Wij weten uw bedrijfsrelaties te motiveren en een blijvende herinnering achter te laten.

UNIGLOBE is gespecialiseerd in de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentive reizen en bedrijfsevents voor 5 tot 500 deelnemers. Wij ontwikkelen unieke programma's voor organisaties en bedrijven die hun medewerkers, klanten en relaties willen belonen en verwennen. UNIGLOBE zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek meer
Booking services

Voor 5 tot 500 deelnemers

  • Op maat uitgewerkte programma's
  • Kwaliteit en originaliteit
  • Feilloze organisatie van A tot Z
  • Ervaring, kennis en kunde
  • Persoonlijke aanpak
  • Transparant en efficiënt
100% op maat

Een onvergetelijke ervaring

Een team van gemotiveerde en ervaren medewerkers combineert kennis, kunde en creativiteit. Met veel enthousiasme wordt elk project zorgvuldig en tot in detail uitgevoerd. Onze passie voor reizen en ervaring in organiseren zetten we om in originele ideeën en unieke programma’s. UNIGLOBE creëert ervaringen waar alle deelnemers later nog over praten en er ongetwijfeld opnieuw willen bijzijn een volgende keer. De deelname is een voorrecht. Bij werknemers schept dit een band en een moraliteitsboost en bij klanten en dealers versterkt dit de loyaliteit.

Een onvergetelijke ervaring
Geen bestemming vreemd

Geen bestemming vreemd

Dankzij een zorgvuldige en gedetailleerde in-take van uw wensen en verwachtingen werken wij een programma uit dat steeds voldoet aan de doelstellingen van uw incentive. Kwaliteit en vooral originaliteit zijn daarbij essentieel. We kunnen voorstellen doen voor alle bestemmingen: ver of dichtbij. Via ons wereldwijd netwerk kunnen wij steeds een beroep doen op de beste lokale partners. Wij weten de ideale bestemming, de beste locatie, de leukste activiteiten, de beste hotels en uiteraard het gepaste transport te vinden.

Specialisten, geen generalisten

Onze uitstekende relatie met de vele Destination Management Companies wereldwijd en onze gezamenlijke inkoopkracht zorgen ervoor dat wij niet alleen de beste prijs kunnen bedingen maar daarenboven op een creatieve en professionele manier werken aan een geslaagde organisatie. Onze professionele begeleiding staat garant voor een perfecte uitvoering.

Specialisten, geen generalisten

www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding