Booking Services

Zakenreizigers doen een beroep op UNIGLOBE om de beste reisopties te vinden tegen de scherpste prijs. UNIGLOBE combineert onderhandelde tarieven met innovatieve reistechnologie en wereldwijde marktkennis om zakenreizigers altijd de meest voordelige ticketprijs te garanderen, zonder verlies van reiskwaliteit.

Onze zakenreizigers genieten
van de scherpste tarieven.

Efficiënt en voordelig

UNIGLOBE maakt boeken eenvoudig. Voor al uw reisaanvragen kan u terecht bij uw UNIGLOBE Travel Consultant. Een boeking of reservatie kan snel worden geregeld via mail of telefoon. Uw UNIGLOBE Travel Consultant behandelt elke reisaanvraag met de grootste zorg. Zo bent u steeds verzekerd van een maximale inzet van hun expertise en ervaring. Boeken via uw UNIGLOBE Travel Consultant spaart u de tijd en resulteert in betere reisvoorstellen.

  • eenvoudig aanvragen
  • snelle respons
  • compleet aanbod
  • beste reisopties
  • persoonlijke follow-up
  • nazorg inbegrepen

UNIGLOBE Travel Consultants beschikken over de juiste expertise en ervaring om uw reisprogramma efficiënt en kosteneffectief te beheren. Ze zijn vertrouwd met uw specifieke organisatiebehoeften, kennen individuele reiswensen en monitoren voortdurend de markt. Ondersteund door innovatieve reistechnologie weten UNIGLOBE Travel Consultants zakenreizigers steeds de beste internationale tarieven aan te bieden. Binnen de kortste tijd ontvangt u een compleet aanbod van reisopties en kostenbesparende trajectalternatieven.

Global Fares

Via ons wereldwijde netwerk hebben zakenreizigers toegang tot uiterst scherpe tarieven voor vluchten, hotels en huurwagens.

Global Fares

Routedeals

Aan de hand van een permanente analyse van uw reispatronen en -volume identificeren wij mogelijke kostenbesparende tariefdeals. UNIGLOBE neemt in dat geval het initiatief om bijkomende kortingen en andere specifieke reisvoordelen te bekomen. Uw UNIGLOBE Travel Consultant onderhoudt het contact met de betrokken leveranciers.


 

Smart Ticketing & Creative Routing

Uw UNIGLOBE Travel Consultant weet internationale marktkennis en innovatieve reistechnologie optimaal in te zetten om de beste reisopties en de slimste route te garanderen. Dankzij creatieve tarificatietechnieken zijn zakenreizigers bovendien verzekerd van de scherpste prijs.

Creative Routing

Onze boekingsgaranties

  • UNIGLOBE klanten hoeven niet te wachten; Elke reisaanvraag wordt met zorg behandeld en snel beantwoord.
  • UNIGLOBE verzekert reizigers steeds van de beste tarieven zonder in te boeten aan reiskwaliteit.
  • UNIGLOBE reservaties ondergaan strenge kwaliteitscontroles en worden altijd bevestigd per telefoon of e-mail.
  • UNIGLOBE zorgt voor de juiste uitgifte en tijdige levering van alle tickets; ook in dringende gevallen!

www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding