Travel Comfort

UNIGLOBE Travel ondersteunt zakenreizigers bij elke stap van het reisproces. Uw UNIGLOBE Consultant draagt zorg voor een efficiënte planning van uw zakenreizen, regelt alle reservaties en biedt hulp onderweg wanneer dat nodig is.

Flexibiliteit en een klantgerichte aanpak. Zonder meerkost. Dat maakt UNIGLOBE Travel als zakenreispartner uniek.

Service: hoogstpersoonlijk

Dat is onze belangrijkste doelstelling. Voor alle reisvragen kan u terecht bij uw UNIGLOBE Travel Consultant. Zakenreizigers kunnen altijd rekenen op de expertise en inzet van onze ervaren medewerkers. Bij UNIGLOBE zijn we dan ook niet gebonden aan een tijdslimiet. Het persoonlijke contact met uw UNIGLOBE Travel Consultant zorgt voor een vlotte samenwerking en waarborgt uw reiskwaliteit. Bij UNIGLOBE staat uw reisgemak centraal. Uw UNIGLOBE Travel Consultant maakt graag tijd voor u, denkt mee over reisalternatieven en geeft pro-actief advies over betere reisopties. Wij weten besparingen te realiseren op uw reiskosten zonder verlies van reiskwaliteit.

Booking services

Uw UNIGLOBE Travel Consultant is vertrouwd met uw wensen. We analyseren uw individuele behoeften en monitoren uw reispatronen. Zo weten wij onze oplossingen af te stemmen op uw specifieke reiswensen.

Lees meer
Altijd bereikbaar

UNIGLOBE is altijd bereikbaar. Uw UNIGLOBE Travel Consultant is gemakkelijk bereikbaar per telefoon en e-mail. Buiten kantooruren kunnen onze zakenreizigers steeds terecht op onze internationale hulplijn.

UNIGLOBE Rescue Line

Uw reisprofiel. Maatwerk.

Bij UNIGLOBE dragen we zorg voor een correcte implementatie van uw reisprofiel. Uw reisvoorkeuren zijn bij ons bekend en wij houden hier bij alle reservaties rekening mee. Alle informatie - van paspoortgegevens tot frequent flyer nummers - worden opgenomen in onze boekingsystemen. Dat spaart tijd en garandeert een vlekkeloze service.

Reiskwaliteit, onze zorg.

UNIGLOBE voert permanent kwaliteitscontroles uit op uw boekingen. Zo garanderen we dat uw reservaties steeds in overeenstemming zijn met uw persoonlijk reisprofiel en uw organisatiebeleid.

Via ons geautomatiseerd reservatiebeheer zoeken wij vanaf het moment van aanvraag tot aan het tijdstip van vertrek naar de beste reisopties die passen bij uw reisvoorkeuren. Een reservatie is pas definitief als zo optimaal mogelijk aan al uw reiscriteria is voldaan.

Controle van de ticketprijs zodat u steeds geniet van het gunstigste tarief.
Seating controles om u alsnog de zitplaats te geven die u verkiest.
Wachtlijstcontrole waardoor u toch met de vlucht van uw voorkeur kan vertrekken.
Visa assistentie

Visa-assistentie

Wanneer u naar een land reist waarvoor een visum nodig is dan doet UNIGLOBE hiervoor al het nodige. Uw UNIGLOBE Travel Consultant brengt uw aanvraag in orde en verzorgt de volledige afhandeling tot aan levering. Snel en correct.

Frequent Flyer follow-up

Uw UNIGLOBE Travel Consultant draagt zorg voor het volledige beheer en permanente opvolging van al uw spaarprogramma’s. Aan de hand van uw reispatronen geven wij graag advies over de beste loyaliteitsopties. Uw UNIGLOBE Travel Agent zorgt niet alleen voor inschrijving en registratie maar ook voor een maximaal rendement bij al uw boekingen.

Frequent flyer follow-up

Reisverzekeringen

Risicovrij op zakenreis? UNIGLOBE biedt een compleet pakket aan reisverzekeringen tegen een gunstig tarief. Dankzij onze annulatie- en bijstandsverzekering zijn uw zakenreizen voor de onderneming gevrijwaard van risico’s. Met onze exclusieve ticketverzekering betalen zakenreizigers enkel wanneer er ook effectief gereisd wordt.

Lees meer
Transfers & shuttles

Transfers & shuttles

Vervoer van/naar de luchthaven, het station of hotel in binnen- en buitenland wordt gereserveerd door uw UNIGLOBE Travel Consultant. Zo verliezen zakenreizigers geen kostbare tijd. Bovendien zijn er zo ook geen betaalzorgen onderweg. UNIGLOBE neemt deze reiskosten mee in uw reisdossier.

100% comfort

Travel alerts

Geen onaangename verrassingen tijdens uw zakenreis. Uw UNIGLOBE Travel Consultant geeft u regelmatig een actuele stand van uw reservaties en waarschuwt u tijdig in het geval van wijzigingen in route of vluchtschema. Ook bij calamiteiten kan u rekenen op de raad en daad van uw UNIGLOBE Travel Consultant.

Travel alerts