Interesse in onze unieke bescherming?
Aarzel niet om u UNIGLOBE Travel Consultant te contacteren!

Bent u regelmatig op businesstrip, maar wordt deze op het laatste nippertje afgelast? Dan raden wij u aan om te vertrouwen op de World Royal Protection & Annulering van Allianz Global Assistance, de reis-en bijstandsverzekering die u heel het jaar door de meest optimale bescherming biedt. Ontdek de grootste troeven voor:

Annuleringsverzekering

Assistance Personen

Bagageverzekering

 

Wat is er niet royaal? De premie!

Naast de buitengewoon complete dekking heeft de World Royal Protection & Annulering binnen dit segment ook de beste prijs-kwaliteitverhouding: al vanaf €449 per jaar voor één persoon, ongeacht het aantal reizen. 

Annuleringsverzekering
 

Bent u regelmatig onderweg voor zaken, maar heeft u vaak te maken met een grillige agenda? Op business trip zal u niet vertrekken, maar uw budget bent u dankzij de World Royal Protection polis ook niet kwijt! Elk aantoonbaar onvoorzien feit dat uw vlucht onmogelijk maakt kan namelijk ingediend worden voor een terugbetaling.


Assistance Personen
 

Bent u onderweg, maar u valt ziek? Over de medische kosten hoeft u zich alvast geen zorgen te maken, we've got you covered. Zelfs wanneer u belangrijke documenten verliest, staan wij klaar om u bij te staan. Of zelfs wanneer echt alles mis gaat en Moeder Natuur u behoedt van te vertrekken, kan u op beide oren slapen. Met de World Royal Protection polis hoeft u zich geen zorgen te maken van het onverwachte. 


Bagageverzekering
 

De bagageband is gestopt en uw koffer is nergens te bespeuren? Met de World Royal Protection polis kan u bij UNIGLOBE toch verder. Wij zorgen ervoor dat u toch noodzakelijke aankopen kunt doen, en vergoeden u zelfs in geval van diefstal of beschadiging. 

 

Lees hier de voorwaarden

Interesse in deze unieke bescherming?
Aarrzel niet om u UNIGLOBE Travel Consultant te contacteren!


www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding