Travel Efficiency

Wij zorgen voor een optimaal beheer van het zakenreisbudget. UNIGLOBE Travel plant de reisprogramma's, regelt alle reservaties en organiseert het beleid. Met UNIGLOBE als partner realiseren ondernemers een efficiënte reispolitiek. UNIGLOBE volgt het budget op en controleert de uitgaven.
Wij maken zakenreizen efficiënt en kosteneffectief.

UNIGLOBE Travel is een toegewijde reispartner. We weten onze oplossingen naadloos in uw reispatronen te integreren en monitoren permanent de reisprestaties. Zo garanderen wij u steeds de beste trajectopties en geven wij pro-actief advies over besparingskansen.

Maximaal rendement

De complexiteit aan reismogelijkheden, de ondoorzichtigheid van de tarieven en het vluchtige karakter van de reiswereld maken zakenreismanagement steeds complexer. Het vraagt vakmanschap, geavanceerde systemen en vooral deskundige medewerkers om zakenreizen efficiënt te organiseren. UNIGLOBE heeft die kennis, techniek en ervaring in huis; wij beheersen zakenreismanagement en begrijpen zakenreizigers. UNIGLOBE haalt maximaal rendement uit uw professioneel reisbudget zonder dat dit ten koste te gaat van uw reiscomfort en onze servicekwaliteit.

Directe besparing op reiskosten

Directe besparing op reiskosten

 • Inzetten van onze wereldwijde voorkeurstarieven
 • Onderhandelen van routedeals
 • Optimaliseren van loyaliteitsprogramma's (frequent flyer)
 • Permanent monitoren van reispatronen
 • Identificeren van efficiëntere reisopties
 • Periodiek rapporteren met pro-actieve kostenbesparingen
 • Opstellen van doordacht reisbeleid

Transparante rapportage

Gedetailleerde rapportage van reisuitgaven met pro-actieve besparingsvoorstellen om uw reisbudget te optimaliseren. UNIGLOBE maakt uw reiskosten inzichtelijk en identificeert besparingskansen.

Lees meer
Transparante rapportage
Lees meer over efficient reisbeleid

Slim zakenreisbeleid

UNIGLOBE heeft de expertise om een interne reispolitiek te ontwikkelen op maat van uw reisgedrag. Beheersing en controle van uw reis- en verblijfskosten staan voorop. Periodieke rapportages en jaarlijkse audits van uitgaven maken het reisbudget inzichtelijk. Het biedt UNIGLOBE de mogelijkheid om besparingsvoorstellen te doen op maat van uw onderneming. Samen met UNIGLOBE worden de zakenreizen in uw organisatie snel en efficiënt georganiseerd.

Lees meer

Service zonder meerkost

Van reservatie tot facturatie dezelfde ervaren contactpersoon. Uw UNIGLOBE Travel Consultant is niet alleen het aanspreekpunt voor alle zakenreizigers in de onderneming maar ook voor reisplanners en -managers. Dat faciliteert de opvolging van uw reisuitgaven en vereenvoudigt de administratie.

Uw UNIGLOBE Travel Consultant maakt graag de tijd om regelmatig uw reiskosten te analyseren en geeft u gepast reisadvies om kosten te besparen. Uw UNIGLOBE Travel Consultant maakt het verschil.

Lees meer
Transparante rapportage

Heeft u een duidelijk zicht hoeveel zakelijke reizen u op jaarbasis maakt? Worden de zakenreizen tussen al het andere werk door geboekt? Hoe zeker bent u dat uw organisatie steeds de goedkoopste tickets boekt? En is elke reiziger zich wel bewust van de werkelijke reisuitgaven?

Travel audits

Travel audits

 • Analyseren van het huidige kostenniveau van uw zakenreizen
 • Opsporen van besparingsmogelijkheden
 • Ontwikkelen van strategieën om efficiënter te reizen
 • Advieseren over uw uitgavenpatroon
 • Opzetten van tijd- en kostenbesparende procedures
 • Continu volgen van markt - en brancheontwikkelingen
 • Aanleveren van actuele managementinformatie

www.uniglobe.be maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding