Over Uniglobe   |   Bestemmingen

Reisbureau Uniglobe Travel België on line

Oprichting reisbureau Uniglobe

Het reisbureau Uniglobe werd opgericht door U. Gary Charlwood en ging van start in 1980 in Vancouver, Canada. Over de jaren heen breidde het reisbureau zicht uit over Amerika, Europa en zelfs het verre Oosten. De toekomstige internationale expansie van het reisbureau richt zich o.m. op Frankrijk, Scandinavië, Oceanië, Iberische schiereilanden, Australië en Nieuw Zeeland. Vandaag telt het reisbureau Uniglobe Travel meer dan 1000 vestigingen en is goed voor een omzet van 3 miljard euro. Daarmee is het de grootste reis-franchise en de vierde reisorganisator ter wereld. De missie van het reisbureau Uniglobe Travel bestaat erin de grootste reisorganisatie ter wereld te worden en wil toonaangevend zijn wat betreft professionalisme en betrouwbaarheid ten opzichte van de klant.


Ethische code

Professionele bijstand : de medewerkers van het reisbureau zijn professionelen, met zorg geselecteerd en gevormd in onze permanente trainingen, ze zijn gekwalificeerd om onze klanten te dienen.

Gekwalificeerde consultatie : de medewerkers van het reisbureau Uniglobe zullen zich altijd objectief uitspreken bij het adviseren van de klanten, zonder overdreven of verkeerde uitspraken.

Service en prestaties : de medewerkers van reisbureau Uniglobe hebben de ervaring om de klanten de beste voordelen te bieden voor hun reis. Zij kiezen met zorg de beste oplossing voor hun klanten.

Updating : onze medewerkers worden voortdurend geïnformeerd over de nieuwste tendenzen en ontwikkelingen in de reisindustrie.

Absolute integriteit : de kantoren van het reisbureau zijn gevormd om zaken te doen op een eerlijke manier. Onze publiciteit is echt en beschrijft op een objectieve wijze de kwaliteit van onze service. Elke transactie met een klant is vertrouwelijk. Teneinde de optimale voldoening van de reiziger te kunnen garanderen, zal elk reisbureau onder Uniglobe onmiddellijk elke klacht grondig onderzoeken en een passende oplossing zoeken.

Uniglobe reisbureau verzorgt reizen naar alle bestemmingen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende vakantiebestemmingen:

Vakantie Europa

Vakantie Azië

Vakantie Afrika

Vakantie Midden-Oosten

Vakantie Noord-Amerika

Vakantie Zuid-Amerika