10 redenen om voor Hainan Airlines te kiezen

December 09, 2019

Hainan Airlines (HU) is de vierde grootste luchtvaartmaatschappij in China. Met hubs op Haikou Meilan International Airport (HAK) en Beijing Capital International Airport (PEK) heeft de luchtvaartmaatschappij non-stop vluchten naar ongeveer 90 binnenlandse en internationale bestemmingen. Deze omvatten plaatsen in Azië, Europa, Noord-Amerika en Afrika. Benieuwd naar de redenen om te kiezen voor Hanian Airlines? Wij stelden de top 10 voor u op.

1. Peking

Rechtstreekse vlucht vanuit BRU Airport met de modernste Boeing 787 Dreamliner in een drieklassen configuratie: Business, Economie Plus en Economie. Dagelijks in het zomerseizoen, tot 4/week tijdens het winterseizoen. Vlotte verbindingen vanuit Peking naar binnenland van China, Azië, de V.S. en Oceanië.

2. Shenzhen

Non-stop bestemming vanuit Brussel gelegen op slechts 30 km van Hong Kong. Vluchten uitgevoerd met een B787 in business en economie klasse, telkens op maandag, woensdag en vrijdag. 

3. Tarieven

Zeer competitieve tarieven in business en economie klasse, zowel op onze rechtstreekse vluchten maar ook op onze binnenlandse bestemmingen in China, Azië, de V.S. en Oceanië.

4. Business

Comfortabele en ruime zetels die 180° ombuigen naar echte bedden. Keuze uit Oosterse & Westerse keuken aangeboden door Michelin * Chefs; Exclusieve wijnen; Bvlgari toiletartikelen en BOSE hoofdtelefoons.

5. Economy Plus

Een aparte cabine, tussen business en economie klasse, met zeer ruime en comfortabele zetels die extra beenruimte bieden en dit in een 2-3-2 configuratie.

6. Limousine

Gratis limousine service beschikbaar in België & China voor business klasse passagiers: limo@hnair.com.

7. Lounges

De gloednieuwe lounge, HNA Club, in Terminal 1 van Peking Airport heeft een totale oppervlakte van 1.397m² en biedt plaats aan 220 passagiers. Hét paradepaardje van Hainan Airlines! Diamond Lounge op BRU Airport. 

8. Skytrax

Juni 2019: “SKYTRAX 5* Airline” voor de 9de keer op rij.
Juni 2019: “Beste luchtvaartmaatschappij” in China. 

9. Vloot

Zeer jonge & moderne vloot: Naast de Boeing 787 Dreamliner en de Airbus A330, maakt Hainan Airlines eveneens gebruik van de nieuwste Airbus A350 voor zijn intercontinentale vluchten. 

10. Veilig

 “Safety First”: 24 jaar “safe operations”, JACDEC nominatie Top-10 veiligste luchtvaartmaatschappij. 

Categories:zakenreizen