UNIGLOBE in de Belux

 

Onze kantoren zijn verspreid over heel België en Luxemburg, zodat u altijd in uw eigen regio bij ons terecht kunt voor zaken- en vakantiereizen op maat. UNIGLOBE is dan ook al meer dan 35 jaar een vaste waarde voor zowel bedrijven als particulieren. 

 

Elke dag opnieuw blijft het onze missie om ervoor te zorgen dat uw businesstrips zo efficiënt, budgetvriendelijk en comfortabel mogelijk verlopen. Onze reisexperten zitten daarom altijd eerst met u samen om u te leren kennen zodat ze een reis kunnen organiseren die 100% bij uw behoeften past.

 

UNIGLOBE wereldwijd

 

UNIGLOBE Travel werd in 1980 opgericht in het Canadese Vancouver. Sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in het organiseren van zakenreizen aangepast aan de noden van KMO’s en grote bedrijven.

Ondertussen vindt u onze kantoren al in meer dan 60 landen. Ons wereldwijd franchisenetwerk verzekert u altijd van een gepassioneerde reisexpert in uw buurt. Zo geniet u van de kracht van een internationale organisatie mét een ultrapersoonlijke aanpak.

 

 

 

Professionele reisagenten

 

Medewerkers van UNIGLOBE krijgen voortdurend opleidingen en training om bij te blijven met de nieuwste trends in business travel. U kunt er dus op rekenen dat u altijd de beste service krijgt die ook nog eens beantwoordt aan uw reiswensen. Met deze persoonlijke en flexibele manier van samenwerken bouwen wij aan sterke relaties met al onze klanten.

 

Technologie & Leveranciers

 

Doorheen de jaren hebben wij ook gewerkt aan onze relatie met luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels, en daar profiteren onze klanten ook van: wij onderhandelen steeds de beste prijzen en kortingen bij de toonaangevende leveranciers uit de reissector. Zo halen wij het meeste uit uw uitgaven!

 

 

 

 

UNIGLOBE’s BEST-waarden

Onze ambitie: het meest betrouwbare bedrijf zijn op het vlak van reismanagement over de hele wereld. Dit willen we bereiken met onze belangrijkste waarden: betrouwbaarheid, enthousiasme, een goede samenwerking en top-professionaliteit. Dat is de “UNIGLOBE way”.

 

 

B voor betrouwbaarheid

We bieden bedrijven en zakenreizigers de beste dienstverlening op het gebied van zakenreizen, voor, tijdens en na uw reis.

E voor enthousiasme

Een gepassioneerd team van reisprofessionals deelt met plezier hun ervaring en kennis om u gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden.

S voor samenwerking

Door nauw samen te werken leren we uw budget, behoeften en andere reiswensen beter kennen zodat we een onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

T voor top-professionaliteit

We investeren constant in de opleiding van onze medewerkers zodat we op elk moment op al uw vragen kunnen antwoorden. Wij helpen u besparen op uw reisuitgaven mét behoud van uw reiscomfort. 

 

 

Meer weten over wat UNIGLOBE voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons! Onze reisexperten helpen u graag verder.

 

Zoek uw UNIGLOBE-kantoor