Uniglobe Travel - Business Travel Management & vakantiereizen

 

Internationaal karakter

 

Met vestigingen in meer dan 80 landen en hoofdzetel in Vancouver is Uniglobe de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Ons mondiaal franchisenetwerk bundelt meer dan 35 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van 4,4 miljard euro. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste mogelijkheden te bedingen tegen de scherpste tarieven.

Lees meer

 

Lokale aanwezigheid

 

In de Belux telt Uniglobe maar liefst 15 kantoren waar je terecht kan voor al je zaken- en vakantiereizen. We gaan voor een ideaal reisbeleid voor jou en je organisatie, van KMO tot multinational. Of uw bedrijf nu € 50.000 per jaar of € 500.000 per jaar aan zakenreizen besteedt, u kan rekenen op dezelfde hoge standaard waar Uniglobe Travel om bekendstaat.

Lees meer

 

Onze missie & visie

 

Uniglobe wil het leidende en meest betrouwbare Travel Management Bedrijf ter wereld zijn dat de norm bepaalt op gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar om het beste van onszelf te geven, waarbij we integriteit, initiatief en zekerheid voor onze klanten nastreven.

Lees meer

 

Vakantiereizen op maat

 

Of het nu gaat om een exotische cruise, een safari, een avontuur in Zuid-Amerika of een leuke citytrip, Uniglobe heeft reisexperten die de wereld hebben gezien en die alvast staan te trappelen om je bij te staan met hun kennis en ervaring.

Lees meer

 

Groepen en incentives

 

Naast de organisatie van zakentrips en vakantiereizen, bieden we ook ondersteuning met de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentives, groepsreizen, bedrijfsevenementen, teambuilding, meetings en congressen.

Lees meer

 

Duurzaam beleid

 

Jammer genoeg stoot bijna elke vorm van transport CO₂ uit. Momenteel is CO₂-compensatie de enige manier om de negatieve impact op het klimaat te neutraliseren. Uniglobe werkt samen met Greentripper om reizen aan te bieden die deze CO₂-compensatie mogelijk maken.

Lees meer