Uniglobe Booking Intelligence

 

UBI (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren. 

 

 

Gigantisch aanbod via één platform

 

Het aanbod via UBI is gigantisch en behoort tot het ruimste op de zakenreismarkt. Je krijgt toegang tot zowel multi-channel als direct content. Denk daarbij aan GDS, NDC, OTA’s, Direct connects en andere aggregators, aangevuld met het volledige low-cost aanbod voor vluchten.

Daarbovenop profiteer je van onze Global Marketplace waarbij automatisch de best beschikbare tarieven vanuit het wereldwijde netwerk worden getoond. Op gebied van accommodatie heb je keuze uit hotels wereldwijd via partners als booking.com, Amadeus, Ratehawk en Restel.

En je kan gebruik maken van alle grote merken voor carrental via GDS en Sunny Cars. Je hebt keuze uit de grootste treinaanbieders in Europa en Amerika. In de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om een bijvoorbeeld een transfer, taxirit of lounge pass te boeken.

 

“Gedaan met onnodig tijdverlies tijdens het zoeken, vergelijken en boeken op verschillende websites. Voortaan is alles beschikbaar via één centrale en gebruiksvriendelijke interface.”

 

Intuïtief, gebruiksvriendelijk en flexibel

Via één platform heb je toegang tot een wereldwijd aanbod aan scherpe prijzen. De interface is zeer intuïtief en is minstens zo gebruiksvriendelijk als andere vergelijkbare reiswebsites uit de online consumentenwereld. Los van de beste tarieven houden we bij het tonen van de zoekresultaten ook rekening met andere belangrijke criteria zoals bijvoorbeeld tussenstops, totale reistijd enz. Bij hotels tonen we dan weer een handige overzichtskaart met de verschillende locaties.

Ubi kan volledig ingericht worden op maat van het bedrijf. Denk daarbij aan het integreren van de Travel Policy met bijhorende waarschuwingen waarbij restrictief of indicatief gewerkt kan worden. Of de mogelijkheid tot het inrichten van een (Pre-) Approval Flow zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Daarbovenop biedt Ubi heel wat flexibiliteit. Je hebt keuze uit Direct of Delayed Ticketing en kan een boeking “on hold” zetten op basis van de geldende ticket time limit. Door de Smart Ticketing Technology zullen automatisch bijvoorbeeld 2 one-way vluchten worden voorgesteld indien dat goedkoper blijkt dan een retour.

 

“Alles zelf boeken, of toch nog even je vertrouwde Uniglobe-contactpersoon raadplegen? Met Ubi is het kinderspel!”

 

Toptechnologie met een human touch

Eenvoudige boekingen kan je volledig zelf via het platform afhandelen, maar voor complexere zaken kan je nog steeds aankloppen bij je vertrouwde contactpersoon. En dat is heel gemakkelijk via de geïntegreerde chat-en mailfunctie van Ubi. Zo kan je een reservatie onderling gemakkelijk uitwisselen, finetunen en afwerken. Bovendien geniet je als klant zo ook van een extra kwaliteitscontrole en kan je rekenen op advies.

 

 

De belangrijkste functionaliteiten op een rij

 

 

Ontdek hier alle voordelen van Uniglobe Booking Intelligence (Ubi)