Onze unieke aanpak

 

Bij Uniglobe kan je rekenen op een persoonlijke en efficiënte service, op maat van je bedrijf of organisatie. Door onze bijzondere structuur kan je rekenen op de kracht van ons internationaal netwerk, gekoppeld aan een hands-on aanpak. We zijn geen anoniem callcenter, maar wel een organisatie van ondernemers die dag en nacht voor je klaarstaan.

 

Toegewijd contactpersoon

 

 

Bij Uniglobe ben je verzekerd van een vaste contactpersoon: een reisexpert die je voorkeuren kent en vliegensvlug kan anticiperen bij wisselende omstandigheden en altijd klaar staat om je meteen te helpen. 

 

Service & Expertise

 

 

Onze medewerkers krijgen voortdurend opleidingen en training om bij te blijven met de nieuwste trends in business travel. Je kan er dus op rekenen dat je altijd de beste service krijgt die ook nog eens beantwoordt aan je reiswensen. Met deze persoonlijke en flexibele manier van samenwerken bouwen wij aan sterke relaties met al onze klanten. Bovendien zijn flexibiliteit en een klantgerichte aanpak voor onze medewerkers een vanzelfsprekendheid. Zo kan je als zakenreiziger voortdurend rekenen op slimme adviezen om meer te besparen, met behoud van je reiscomfort.

 

24/7 Rescue line

 

 

Wij bouwen aan een sterke relatie met elke zakenreiziger en daarom staat ons team altijd voor je klaar per telefoon of e-mail. Heb je een vraag of een onvoorzien probleem voor, tijdens of na je reis? Onze Uniglobe-experten helpen je meteen om een concrete oplossing te vinden.

 

Eerste kennismaking

 

 

Een samenwerking met je bedrijf begint ruim voor de eerste boeking. Ons account management team zal je vooraf ontmoeten om je zakelijke behoeften en bedrijfscultuur te leren kennen (en begrijpen!) en samen met jou een specifiek reisbeleid voor je bedrijf te ontwikkelen of te verfijnen.

 

Review meeting & Reporting

 

 

We zorgen ervoor dat je reizigers zonder zorgen op zakenreis kunnen gaan, maar we vinden het ook heel belangrijk om te luisteren naar je feedback tijdens een Review Meeting. Zo kunnen we je reisprofiel verder verfijnen en de service nog verbeteren. Bovendien bezorgen we jou ook een gedetailleerd Travel Management Report, een heldere analyse die toelaat om je reisuitgaven nog verder te optimaliseren.

 

Supplier Analysis & Negotation

 

 

Je Uniglobe-reisexpert analyseert constant je uitgaven om de waarde ervan te kunnen maximaliseren. Dankzij de sterke relatie die Uniglobe over de jaren heeft opgebouwd met de belangrijkste leveranciers uit de branche kunnen wij voor onze klanten kortingsprogramma's bedingen.

 

Travel Management voor multinationals

 

 

Ons uitgebreid regionaal netwerk zorgt ervoor dat we de ideale partner zijn voor tal van Belgische bedrijven, maar ook voor multinationals bieden wij een gepersonaliseerde aanpak voor een ongeëvenaarde ervaring op vlak van reisbeheer. Via onze divisie Global Solutions ondersteunen we de unieke zakelijke reisbehoeften van multinationals die op zoek zijn naar ideeën, flexibiliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Het wereldwijd netwerk van Uniglobe opent voor multinationale ondernemingen een wereld van mogelijkheden.