Bij ons is uw zakenreis in goede handen

 

Als wereldwijde specialist in zakenreizen is UNIGLOBE Travel de favoriete partner van klanten uit meer dan 90 landen voor het beheer van hun reizen. Bent u zakenreiziger, Travel Manager of is uw bedrijf op zoek naar een betrouwbare samenwerking voor de organisatie van uw bedrijfsreizen?

 

Vertrouw dan op onze bewezen expertise en geniet van:

  • De knowhow van de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld
  • Een sterke regionale verankering met o.a. 16 kantoren in België en Luxemburg
  • Een wereldwijd franchisenetwerk met vestigingen in meer dan 60 landen
  • Een persoonlijke aanpak op maat van uw behoeften
  • De beste tarieven via eGlobalfares
  • Een totaaloplossing inclusief transfers, shuttles en reisverzekeringen

 

 

 

 

De beste tarieven via eGlobalfares

 

UNIGLOBE maakt elk jaar een omzet van 4 miljard euro

Zo bedingen wij voor u wereldwijd de beste prijs bij o.a. luchtvaartmaatschappijen

Dat zorgt ervoor dat uw reisbudget daalt

U blijft uiteraard genieten van de topkwaliteit en -service waarvoor UNIGLOBE staat

 

 

 

Een totaaloplossing voor een zorgeloze reis

 

UNIGLOBE Travel regelt alle aspecten van uw reis. Zo kan u zich als zakenreiziger focussen op uw business terwijl uw persoonlijke travel consultant ervoor zorgt dat uw reis vlot verloopt, waarheen u ook gaat.

Transfers & shuttles

 

Vervoer van en naar de luchthaven, het station of uw hotel in binnen- en buitenland wordt gereserveerd door uw UNIGLOBE Travel Consultant. Zo verliest u geen kostbare tijd. Omdat UNIGLOBE alle reiskosten opneemt in uw dossier heeft u bovendien geen betaalzorgen onderweg!

Reisverzekeringen

 

UNIGLOBE Travel biedt een compleet pakket aan reisverzekeringen tegen een gunstig tarief. Dankzij onze annulerings- en bijstandsverzekering zijn uw zakenreizen voor de onderneming gevrijwaard van risico's. Bovendien betaalt u dankzij onze exclusieve ticketverzekering enkel wanneer u ook effectief reist.

 

 

 

 

Incentives & MICE

 

 

UNIGLOBE Travel staat voor meer dan zakenreizen alleen. Wij hebben ook meer dan 30 jaar ervaring in het uitwerken, organiseren en begeleiden van incentive-reizen, bedrijfsevents en congressen.

U kan dus een beroep doen op onze kennis en kunde om een succesvol congres, creatieve teambuilding of origineel bedrijfsfeest te organiseren en zo  uw werknemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Onze specialisten werken voor u een op maat gemaakt voorstel uit, rekening houdend met uw wensen en strategische doelstellingen. 

 

Lees meer over Incentives & MICE

 

Duurzamer reizen door CO₂-compensaties​​​​​​​