Air Canada Onthult Exclusieve Maple Leaf Lounge in San Francisco

July 11, 2023

Air Canada heeft wereldwijd haar 28e luchthavenlounge onthuld - de nieuwe Maple Leaf Lounge in San Francisco International.

In Terminal 2 van de luchthaven is nu een indrukwekkende lounge met een capaciteit voor 165 gasten te vinden. Deze beschikt over een terras in de openlucht met uitzicht op de start- en landingsbanen - een absolute primeur voor Air Canada.

De lounge is uitgerust met faciliteiten zoals doucheruimtes, gevuld met toiletartikelen van het gerenommeerde merk Molton Brown, privé werkplekken, een VIP-ruimte die tot tien gasten kan accommoderen, en een warm en koud buffet dat lokale specialiteiten serveert, waaronder de fameuze Cioppino visstoofpot uit San Francisco. Het interieur wordt verrijkt met kunstwerken, waaronder een muurschildering van de Californische kunstenaar Amos Goldbaum.

 

Business class-ticket houders, Aeroplan 50K-, 75K- en Super Elite-leden, Star Alliance Gold-leden, premium Aeroplan-creditcardhouders en degenen die toegang tot de Maple Leaf Lounge kopen, kunnen dagelijks genieten van deze luxe, van 04:15 tot 22:15 (04:15 tot 20:45 op maandag).

Deze opening komt na de onthulling van de vernieuwde en uitgebreide lounge van SkyTeam-lid Air France in San Francisco, die zich bij gate A in de internationale terminal van de luchthaven bevindt.