Antwerpen-Londen op dinsdag en donderdag

September 13, 2023

De Luxemburgse luchtvaartmaatschappij, Luxair, verhoogt de vliegfrequentie tussen Antwerpen en London City. Het nieuwe, verbeterde vluchtschema biedt nu zowel ochtend- als avondvluchten op dinsdag en donderdag, waardoor zakenreizigers dezelfde dag nog kunnen terugkeren naar huis. Deze gewijzigde dienstregeling zal in werking treden op 30 oktober, en dit is wat je kunt verwachten:

Op dinsdagochtend vertrek je om 09:15 uur richting London City en krijg je de mogelijkheid om dezelfde avond om 17:15 uur weer terug te vliegen. Op donderdag vertrek je om 10:00 uur naar je bestemming en kun je al om 16:50 uur terugvliegen naar Antwerpen.

Eric Dumas, CEO van Antwerp Airport, merkte op: "We begrijpen dat zakenreizigers vaak krappe schema's hebben. Een dagelijkse verbinding stelt hen in staat om 's ochtends te vertrekken, hun zakelijke verplichtingen in de andere stad af te handelen en nog dezelfde dag terug te keren, zonder de noodzaak van overnachtingen. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat deze langverwachte dagelijkse verbinding vanaf 30 oktober weer beschikbaar zal zijn."

Daarnaast is werkgeversorganisatie VOKA ook zeer tevreden met deze dagelijkse verbinding, en ze benadrukt het belang van de regionale luchthaven in deze context. Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, verklaarde: "Dit illustreert hoe de Antwerpse luchthaven organisch kan groeien door zijn sterke punten op het gebied van gebruiksgemak en nabijheid te benutten. Als werkgeversorganisatie hebben we altijd sterk geloofd in de waarde van een regionale luchthaven, vooral voor de historische verbinding met Londen. We zijn verheugd om te zien dat luchtvaartmaatschappijen de frequentie van hun vluchten verhogen, en we kijken uit naar de voordelen die dit zal bieden aan onze zakelijke gemeenschap."

Categories:zakenreizen