Brussels Airlines onthult vernieuwde Sunrise Lounge

July 17, 2023

Brussels Airlines heeft de renovatie van zijn Sunrise Lounge voltooid, beschikbaar voor businessclass-passagiers die naar Sub-Sahara Afrika reizen. De lounge bevindt zich in de T-zone van de luchthaven van Brussel en is opnieuw ontworpen om de capaciteit met 25 procent te vergroten. Nieuwe faciliteiten omvatten vijf "slaapboxen" voor gasten die wat slaap willen krijgen voor hun vlucht, evenals gerenoveerde douchesuites. Er is nu een groter aanbod aan buffet warme maaltijden beschikbaar, en nieuwe F&B-functies omvatten Grohe Blue waterfonteinen om het gebruik van plastic flessen te verminderen, en zelfbedienings biertap.

Designdetails omvatten Ethnicraft natuurlijke eikenhouten meubels en "een behangontwerp geïnspireerd op een van de vele indrukwekkende landschappen op het Afrikaanse continent".

De renovatie volgt op het werk dat is uitgevoerd in de T-zone van de luchthaven, met extra zitcapaciteit, een nieuw Smurf-thema muurspel voor kinderen, en een apotheekautomaat die passagiers "snelle toegang biedt tot een aantal basis medische benodigdheden".

Brussels Airlines heeft altijd gefocust op zijn Afrikaanse netwerk en vliegt momenteel naar 17 bestemmingen in Sub-Sahara Afrika.