Brussels Airlines speelt in op vraag naar winterzon

September 13, 2021

In de nasleep van een regenachtige zomervakantie in België, waarin vooral de vluchten naar vakantiebestemmingen in Zuid-Europa een groot succes kenden, merkt Brussels Airlines dat er ook in de komende maanden vraag is naar vakantiebestemmingen in de zon. De maatschappij wil aan die vraag tegemoetkomen met extra vluchten naar zonnige vakantiebestemmingen.

Marrakesh maakt vanaf 30 september voor het eerst deel uit van het aanbod van Brussels Airlines met vluchten op donderdag en zondag. Dankzij de lage kans op neerslag is deze stad, die een brede waaier aan culturen huist op minder dan 4 uur vliegen, de ideale bestemming voor zowel een weekend als een langere vakantie in de winterzon.

Hurghada maakt voor het eerst sinds maart 2020 weer deel uit van het Brussels Airlines netwerk. De badplaats aan de Rode Zee wordt vanaf 31 oktober drie keer per week aangevlogen (woensdag, zaterdag en zondag).

Met de toevoeging van Lanzarote vanaf 31 oktober versterkt Brussels Airlines haar aanwezigheid op de Canarische eilanden, waar het ook Tenerife en Gran Canaria aanvliegt deze winter. Naar deze laatste bestemmingen worden alvast extra frequenties ingelegd tijdens de schoolvakanties. Met vluchten op donderdag en zaterdag is Lanzarote deze winter de ideale bestemming voor zowel korte als langere wintervakanties richting de zon.

Tickets zijn via Uniglobe beschikbaar.

Het volledige winteraanbod van Brussels Airlines volgt in de loop van september.