Brussels Airport introduceert abonnement op comfort reizen

September 19, 2022

Zowel zakenreizigers als vakantiegangers, die op zoek zijn naar meer gemak en comfort wanneer ze economy vliegen, kunnen voortaan genieten van Fast Lane, loungetoegang en bTag bagagetracking via de Enjoy! Gold Bundel van Brussels Airport.

 

Voordelige bundel

De nieuwe Enjoy! Gold Bundel kost €295 per persoon. Hiervoor krijg je gedurende 1 jaar lang 10 keer toegang tot de Fast Lane, 10 keer toegang tot de Diamond Lounges en kan je onbeperkt gebruik maken van de bTag bagagetracking. Deze bundel is tot 40% goedkoper voor wie vaak reist.

 

 

Abonnement op comfort reizen

De Enjoy! Gold Bundel bestaat uit de combinatie van deze drie comfortdiensten, die zijn inbegrepen in het abonnement:

  • Fast Lane toegang versnelt het proces bij vertrek tijdens de veiligheidscontrole met als doel je er binnen de vijf minuten door te laten.

  • De Diamond Lounges, aan gates A (Schengen) en gates B (non-Schengen) bieden alles wat je nodig hebt om te werken, te ontspannen of te genieten van een hapje en een drankje vóór de vlucht.

  • De bTag, de AI bagage traceeroplossing, biedt je een geweldige aankomst in Brussels Airport.

Het abonnement is ontwikkeld voor vrijetijds- en zakenreizigers die op zoek zijn naar de ideale combinatie tussen comfort, kostenefficiëntie en gemak. Of je nu vaak op zakenreis gaat of een tweede huis hebt in het buitenland, de Gold Bundel maakt jouw reis nog aangenamer.

 

Gebruiksgemak

De aangeboden diensten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Jouw persoonlijke QR-code is altijd beschikbaar op je smartphone. Je hoeft nergens voor te reserveren. Toon je code aan de Fast Lane of in de lounge en krijg meteen toegang. De bTag is levenslang geldig en wordt je per post toegestuurd. Bij aankomst op Brussels Airport word je via de bTag app op de hoogte gebracht wanneer en waar je bagage zich bevindt op de bagagebanden. Zo kun je jouw tijd op de luchthaven optimaal benutten.

 

Efficiënte zakenreizen

Reis je voor je werk in economy class op korte vluchten? Dan is Gold een kosteneffectieve manier om jouw ervaring te verbeteren. Snel door de veiligheidscontrole, werken in de lounge, je apparaten opladen en wat telefoontjes plegen. Geen onkostennota's, gedoe vooraf, of aparte reserveringen. Alleen maar gemak!

 

Toegankelijk voor iedereen

Het mooie aan deze formule is dat ze toegankelijk is voor alle reizigers. Ongeacht hoe vaak je vliegt, je luchtvaartmaatschappij of boekingsklasse. Je hoeft ook geen lid te zijn van een frequent flyer programma. Op die manier krijg je toegang tot enkele privileges die normaal vaak alleen voor reizigers in businessclass bestemd zijn.