Corona-proof op zakenreis met Uniglobe Booking Intelligence

June 18, 2020

Ubi (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren.  Ontdek 7 functionaliteiten die je verder op weg helpen naar een veilige en efficiënte zakenreis.

 

1) Actuele vluchtschema’s

Ubi toont alleen die vluchten die werkelijk ook operationeel zijn. Zo ben je steeds verzekerd van de meest actuele vluchtschema’s.

 

 

2) Directe vluchten

Wil je de reis- en overstaptijd tot een minimum beperken? Indien gewenst toont Ubi jou enkel de directe vluchtverbindingen.

 

 

3) Online check-in

Op je travel plan vind je alle noodzakelijke referenties om voor vertrek gemakkelijk online in te checken op je vlucht of in je hotel. Zo vermijd je wachtrijen en onnodig contact.

 

4) Preferenties

Wil je bepaalde luchtvaartmaatschappijen tijdelijk vermijden? Dan kan je dit eenvoudig op maat aanpassen via de settings in Ubi.

 

5) 24/7

Je kan je boekingen in Ubi altijd en overal beheren. Op de desktop op het werk, thuis op de laptop of onderweg op je smartphone. Je hebt Ubi altijd bij de hand.

 

6) Prepaid Hotels

Via Ubi kan je hotels boeken op basis van pre-payment. Het uitchecken verloopt hiermee een pak vlotter en onnodig contact wordt vermeden.

 

7) Alternatief voor vluchten

Reis je binnen Europa en vermijd je toch liever een vlucht? Via Ubi heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan treinen, huurwagens, taxi’s en transfers.

 

Vraag hier je gratis demo aan