De kortste weg naar een efficiënte zakenreis

April 08, 2020

Het vraagt nu nog een flinke dosis inlevingsvermogen, maar er komt een dag dat we terug op zakenreis gaan. We zijn massaal gaan telewerken en videoconferenties kennen voor de meesten onder ons geen geheimen meer. We weten meer dan ooit het onderscheid te maken tussen essentiële en niet-essentiële zaken, maar één ding is ook heel duidelijk geworden: het belang van persoonlijk contact.

Van zodra het weer mogelijk is zullen we weer hechter gaan samenwerken. Ook zakenreizen zullen opnieuw hun intrede doen om klanten te bezoeken, service te verlenen, belangrijke meetings te houden, te prospecteren, etc.

En ook hier zal technologie een belangrijke rol spelen.

 

Pré-corona onderzoek toonde aan dat de meeste online booking tools (OBT) voor het zakenreissegment dringend aan verbetering toe zijn. Ze voldoen niet langer aan de noden van de eigentijdse zakenreiziger en bieden bedrijven te weinig functionaliteiten ter ondersteuning van hun Travel Policy.

 

Uniglobe Booking Intelligence

Daarom investeerden we bij Uniglobe in de nodige technologie en digitale oplossingen, zowel voor zakenreizigers als Travel Managers. Daarbij hebben we niet uitsluitend aandacht voor de grootte van het aanbod, maar net zo goed voor de kwaliteit en de relevantie.

 

Meet UBI

Met de komst van UBI zijn we er nu in geslaagd om de complexe wereld van verschillende aanbieders, platformen en connecties samen te brengen binnen één handige en gebruiksvriendelijke interface. En dat aan zeer aantrekkelijke tarieven.

 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER UNIGLOBE BOOKING INTELLIGENCE (UBI)