DoubleTree by Hilton: nieuwe hotels in zes Europese landen

February 10, 2022

Hilton Hotels heeft aanzienlijke uitbreidingen van zijn DoubleTree by Hilton-portfolio bevestigd, met de aankondiging van zes nieuwe Europese hotels in Italië, Frankrijk, Roemenië, Hongarije, Nederland en Duitsland. DoubleTree is Hilton's snelst groeiende full-service merk in Europa, met naar verwachting 37 hotels die in de komende vijf jaar in de regio zullen worden geopend, en de hotels voegen zich bij 120 DoubleTree by Hilton-hotels die momenteel in Europa actief zijn.

Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, EMEA, Hilton zei: "Sinds de komst naar Europa in 2008 is DoubleTree by Hilton de weg blijven wijzen voor Europese luxe groei, nu actief in 19 landen met plannen om in de komende jaren nog verschillende te lanceren. "

Shawn McAteer, global brand head, DoubleTree by Hilton, zei: "Met moderne accommodaties, ultramoderne vergader- en evenementenruimte, doordachte wellnessvoorzieningen en unieke eetervaringen, blijven deze nieuwe accommodaties de succesvolle wereldwijde groeistrategie van het merk illustreren en zijn ze goed voorbereid om zakenreizigers en vakantiegangers van over de hele wereld te verwelkomen. "