Droom vandaag, reis morgen!

April 03, 2020

Beste klant,

Onze medewerkers in onze Uniglobe-kantoren hebben alles gedaan om jullie veilig terug naar huis te brengen in deze Coronatijden. Hoog tijd dus om opnieuw van ons te laten horen.

We hopen van harte dat je, samen met je naasten, je geliefden en je vrienden in goede gezondheid verkeert. Hopelijk slagen jullie erin om er in deze bevreemdende tijden het beste van te maken. We denken aan jullie, en steunen ook wie getroffen zijn.

Maar laten we vooral positief zijn: in tijden van miserie en hardheid komt meteen ook de sterkte en de veerkracht van de mens naar boven. Overal zien we initiatieven opduiken die onze solidariteit tonen. Dat levert ons een stevige – en noodzakelijke – boost op. Meteen geeft het onszelf ook de moed om vooruit te kijken: laten we niet bij de pakken blijven zitten en al nadenken over de post-coronaperiode.

Want die komt er, ook al zal die op heel veel vlakken anders zijn. De impact van de pandemie op de bedrijven is groot en de onzekerheid weegt momenteel door. Het herstel van de Belgische en internationale economie zal het ritme bepalen waarin we langzaam aan naar het alledaagse, vertrouwde leven kunnen terugkeren. De komst van een vaccin zal ongetwijfeld wat meer zekerheid bieden. En ja, natuurlijk: er komt ook een dag dat we terug op reis zullen kunnen gaan. Wat zullen we daar met zijn allen van genieten!

Ondertussen nemen we de tijd om over alles na te denken: bedrijfsprocessen analyseren, de organisatie optimaliseren, nieuwe initiatieven uitwerken, … Digitalisering en efficiëntie zullen hierbij primeren.

Al sinds vorig jaar hebben we met Uniglobe volop op innovatie ingezet. Zo investeerden we in een gloednieuw boekingsplatform – UBI (Uniglobe Booking Intelligence) - met een maximaal aanbod aan vluchten, hotels, en extra reisdiensten. Ook wij zullen de komende periode gebruiken om dit verder uit te rollen en te verfijnen zodat we samen met jullie klaar staan voor de betere tijden. En die zullen er komen.

We wensen jullie veel sterkte en succes. En laten we afspreken om – eens het virus verslagen is – elkaar snel terug te zien en samen vooruit te blikken op een mooie, gezamenlijke toekomst.

Droom vandaag, reis morgen. En houd het intussen veilig.

Warme groeten

Het voltallige UNIGLOBE team

Categories:zakenreizen