Een nieuw kantoor voor Uniglobe Axon Travel in Hasselt

May 12, 2020

Vorige week kondigden we al de opening van het nieuwe kantoor in Hognoul aan. Ook deze week geven we graag een inkijk in het splinternieuwe kantoor van Uniglobe Axon Travel Hasselt. Het oude kantoor werd stilaan te krap. Het werd dus tijd voor een nieuw pand en een nieuwe omgeving. Wij gingen alvast een kijkje nemen en hadden een kort gesprek met Karolien en Tim.

 

Foto: Het nieuwe pand ligt vlakbij de hippe wijk Quartier Bleu in hartje Hasselt

 

“We zijn bijzonder trots dat we onze klanten binnenkort in ons nieuwe kantoor kunnen ontvangen. We blijven in het hart van het prachtige Hasselt, kort bij de nieuwe trendy hotspot Quartier Bleu. Na een grondige renovatie kregen alle ruimtes een nieuwe, frisse look binnen een professionele setting. En als top of the bill beschikken we ook over een mooie rooftop bar”, aldus Karolien Vanbeuren, Operations Manager Hasselt.

 

Foto: De gezellige rooftop bar waar klanten en leveranciers gezellig iets kunnen drinken

 

Foto: Alle ruimtes werden eerst grondig gerenoveerd

 

“De verhuis ging zeker niet over één nacht ijs. Alles moest tot in de puntjes voorbereid worden. Het was een komen en gaan van verhuisdozen, maar we zijn bijzonder blij met het resultaat. Normaal hoort bij een nieuw kantoor ook een feestelijke opening, maar door corona wordt dit nog even uitgesteld. We houden onze klanten zeker op de hoogte!” vult Tim Reviers, Managing Director Uniglobe Axon Travel Hasselt & Leuven aan.

 

 

Dit is het nieuwe adres:

Thonissenlaan 56a

3500 Hasselt
 

Klik hier voor meer informatie over Uniglobe Axon Travel Hasselt