Emirates introduceert luxueuze Bulgari kits voor premium passagiers

August 01, 2023

Emirates heeft de nieuwste serie Bulgari amenity kits onthuld voor haar business en eerste klasse klanten. De nieuwe collectie bestaat uit in totaal acht verzamelbare tassen, met kleuren variërend van beige en zwart textiel tot zilver met lila en zwart met lila accenten. De business class kits zijn verkrijgbaar in twee vormen – een etui en een klassieke toilettas – en zijn vervaardigd uit veganistisch leer.

De inhoud van de vrouwelijke kit omvat BVLGARI OMNIA Amethyste Eau de Toilette, Omnia Amethyste gezichts- en lichaamsemulsies, lippenbalsem, tandverzorgingsset, deodorant, tissues, inklapbare haarborstel en een dubbele spiegel gemaakt van duurzaam tarwestro materiaal.

De mannelijke kits zijn uitgevoerd in zwart textiel en bevatten BVLGARI POUR HOMME Eau de Toilette, een Bulgari aftershave balsem en lichaamsemulsie, een Gillette scheermes, scheerschuim, tandverzorgingsset, deodorant, tissues en inklapbare haarborstel.

De eerste klasse collectie heeft twee vrouwelijke kits in zwart en lila, met een gegraveerde gouden Bulgari spiegel, een 30ml fles BVLGARI LE GEMME Desiria Eau de Parfum, gezichts- en lichaamsemulsies, een tandverzorgingsset, verfrissende reinigingsdoek, deodorant, tissues en inklapbare haarborstel.

De zwarte en beige mannelijke eerste klasse kits hebben een 30ml fles BVLGARI LE GEMME Gyan Eau de Parfum, een hydraterende Bulgari Le Gemme Gyan aftershave balsem en bijpassende lichaamsemulsie, reinigingsdoek, Gillette scheermes, scheerschuim, tandverzorgingsset, deodorant, tissues en inklapbare haarborstel.

Emirates meldde ook dat nieuwe amenity kits voor economy en premium economy later dit jaar gelanceerd zullen worden.

Vorige week gaf de luchtvaartmaatschappij een update over de uitrol van haar premium economy stoelen. Meer dan 160.000 klanten hebben sinds augustus vorig jaar in de nieuwe cabine gevlogen.

De nieuwe stoel zal tegen het einde van het jaar op vluchten naar in totaal 13 steden worden aangeboden.