ibis Styles opent nieuw vlaggenschip in Bangkok

August 31, 2022

Deze maand opende Accor, zijn nieuwste vlaggenschip ibis Style in Silom, de drukste wijk van Bangkok. Het interieur is creatief en speels en is geïnspireerd door kleurrijke Thaise festivals.

Silom, een van de belangrijkste zaken- en uitgaanswijken van Bangkok, staat vol met hippe eetgelegenheden, straatkraampjes en afgelegen culturele bezienswaardigheden. De stedelijke groene ruimte van Lumphini Park is perfect voor een middagwandeling midden in de betonnen stad. ‘S Nachts verandert het gebied in een levendige uitgangsbuurt, met markten en bars die barsten van de kleurrijke LGBTQ+-gemeenschap.

ibis Styles Bangkok Silom ligt in het hart van Silom, met gemakkelijke toegang tot de Sala Daeng BTS Skytrain en Silom MRT-metrostations. Het hotel werkte samen met de getalenteerde Thaise kunstenaar Tikkywow om de opvallende muurschildering bij de ingang van het hotel te maken. Bij binnenkomst in het hotel stappen gasten in een fotogenieke lobby met verrassende ontwerpen en groovy deuntjes, een knipoog naar de pittige Thaise cultuur.

Het hotel biedt 264 kunstzinnig ingerichte en comfortabele kamers, verdeeld over vijf verschillende kamerconfiguraties, waaronder standaardkamers, premium balkonkamers en familiesuites. Gedurfde Thaise elementen en felle kleuren wekken creatieve energie op en bieden een ruimte met persoonlijkheid. Elke kamer is voorzien van het Sweet Bed™ by ibis, 43-inch smart lcd-tv’s en regendouches.

 

foto's@Accor