Met de privéjet naar je cruisehaven

October 24, 2019

Seabourn is één van de meest luxueuze cruise rederijen ter wereld. ‘Ultraluxe cruises’ brengen je van weektrips in de Caraïben over Oceaanoversteken naar wereldrondreizende lange zeetochten van meer dan honderd dagen. Alleen: hoe raak je in de vertrekhaven? Voortaan kan dat in stijl en luxe met een privéjet. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Seabourn cruises kunnen van zowat overal in de wereld vertrekken: van pakweg Amsterdam tot Buenos Aires. Om het luxeniveau dat zo kenmerkend is voor deze cruises tot de heen- en weervlucht door te trekken, biedt Seabourn nu privévluchten aan naar en van de vertrrekhaven. Tegen een vooraf bepaalde all-in prijs word je van begin tot eind in de watten gelegd: valet bagageservice, topgastronomie aan boord (kaviaar inclusief), hoogkwalitatieve verzorgingsproducten van Molton Brown, gratis transfer naar en van je woonplaats naar de luchthaven waar de privéjet vertrekt.

Opvallend daarbij is dat je voor het vliegtuig betaalt, en dus niet per zitplaats. De toestellen, die uitgebaat worden door de beste luchtvaartmaatschappijen, kunnen van klein tot groot gaan. Hoe meer passagiers aan boord, hoe goedkoper de luxevlucht.

Seabourn Private Air is bedoeld voor wie geen compromissen duldt op het vlak van luxe. Seabourn biedt een vloot van topvliegtuigen aan waarvan de capaciteit varieert van 5 (charterjet), via 7 tot 8 passagiers (middelgrote jet) tot 16 reizigers. De prijs varieert dus in functie van het gekozen toestel en natuurlijk ook de bestemming. Volgens Seabourn komt het aanbod tegemoet aan de eisen van een steeds groter wordende publiek: ‘tijd is kostbaar voor onze klanten, en daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om de algemene klantenervaring te verbeteren. Dankzij onze privéjet kunnen we onze klanten weelde en luxe aanbieden op weg naar de cruise van hun leven.’

Lees meer over de luxueuze cruises van Seabourn ›