Met Thalys naar de sneeuw

October 18, 2022

Sneeuwliefhebbers opgelet, de Thalys Sneeuw is terug voor een nieuw seizoen! Elke zaterdag tussen 24 december 2022 en 8 april 2023 brengt de Thalys sneeuwliefhebbers vanuit Brussel en Antwerpen rechtstreeks naar de voet van de Alpen. Tickets voor deze seizoensaanbieding zijn vanaf vandaag beschikbaar. Plan dus uw volgende vakantie en kies voor een milieuvriendelijke manier van reizen. 

 

Volle kracht vooruit naar de Franse Alpen 

Dit seizoen zal de Thalys Sneeuw opnieuw voor een rechtstreekse verbinding zorgen van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal naar de besneeuwde Alpentoppen. In minder dan vijf uur kunnen reizigers Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry of Bourg-Saint-Maurice bereiken. Eenmaal daar kunnen ze gemakkelijk doorreizen naar de grote skigebieden zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. 

 

Het hele seizoen beschikbaar

De Thalys Sneeuw rijdt dit jaar het hele seizoen, ook buiten de schoolvakanties. En met meer treinen dan in voorgaande jaren wordt het aanbod zelfs versterkt tijdens de krokusvakantie, die dit jaar voor een deel van het land tot twee weken is verlengd.

De heenreis naar de Franse Alpen vindt plaats van: 

  • 24/12/2022 tot en met 08/04/2023 vanuit Brussel-Zuid.
  • 24/12/2022 tot en met 18/03/2023 vanuit Antwerpen-Centraal. 

De terugkeer vindt plaats van:

  • 31/12/2022 tot en met 08/04/2023 naar Brussel Zuid.
  • 31/12/2022 tot en met 25/03/2023 naar Antwerpen-Centraal. 

 

Een aantrekkelijk tarief om de hoogste toppen te bereiken  

De Thalys Sneeuw is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn drie tarieven beschikbaar voor reizigers: Standard, Comfort en Premium. 

De Thalys Sneeuw is beschikbaar vanaf € 55 voor een Standaard enkele reis. De ideale oplossing om snel en goedkoop richting de sneeuw te reizen.

Het Comfort-tarief, dat meer ruimte biedt en toegang geeft tot verschillende Thalys-diensten, zoals een ontvangst op het perron en een nog snellere wifi-verbinding, is beschikbaar vanaf € 99 enkele reis.

Voor wie wil genieten van alle diensten die de Thalys Sneeuw te bieden heeft, is er de Premium service vanaf € 129 enkele reis. Naast een gastronomische maaltijd en een welkomstdrank, geserveerd aan de zitplaats, omvat de Premium service gratis toegang tot de Thalys lounge in Brussel en een internationale digitaal persaanbod om aan boord te lezen

 

Een reis met de Thalys Sneeuw is bijna 20x minder vervuilend dan dezelfde reis met de auto

De treinreis is sneller dan de auto, maar ook veel ecologischer. Een reis met de Thalys Sneeuw is namelijk bijna 20 keer minder vervuilend dan dezelfde reis met de auto*. Op het Thalys-netwerk rijden de treinen bovendien op 100% groene stroom.  Het streven van Thalys naar duurzaamheid komt ook aan boord tot uiting: zo wordt er composteerbaar en recycleerbaar servies gebruikt in de Thalys Welcome Bar en is er gekozen voor een duurzaam en lokaal cateringaanbod. 

 

Een vakantie die begint zodra u op het platform aankomt

Met de Thalys Sneeuw zijn alle elementen aanwezig om ervoor te zorgen dat de vakantie begint zodra u op het perron aankomt. Op het perron staat bij vertrek en aankomst een ‘skihost’ klaar om hulp te bieden met laden en lossen van bagage. 

Eenmaal aan boord kunnen reizigers ontspannen, surfen op de gratis Wi-Fi en dromen over een vers sneeuwtapijt. 

Bij vertrek uit Brussel genieten Premium klanten van een ontbijt en een welkomstdrankje voor aankomst in Chambéry. Op de terugreis wordt het welkomstdrankje gevolgd door een maaltijd aan de zitplaats. De Thalys Welcome Bar zal ook open zijn voor reizigers die een kopje koffie willen drinken, van heerlijke snacks willen genieten of gewoon even de benen willen strekken. Een comfortabele reis, zonder de stress van files en reismoeheid.

Thalys Sneeuw tickets zijn bij ons beschikbaar. Neem contact op voor meer info.