Oman Air: De Beste Keuze voor Zakelijke Reizigers

November 02, 2023

Volgens een recente studie van Tipalti, een gerenommeerd wereldwijd financieel bedrijf, staat Oman Air bovenaan als de beste luchtvaartmaatschappij voor businessclass-reizigers. Deze bevinding komt uit de Business Travel Index, waarbij de premium diensten van 's werelds beste luchtvaartmaatschappijen zorgvuldig werden geanalyseerd.

Oman Air, met een indrukwekkende score van 8,39, blinkt uit in verschillende categorieën. De businessclass-stoelen van de maatschappij, die opereren vanuit de internationale luchthaven van Muscat en meer dan 50 belangrijke bestemmingen verbinden, ontvingen een perfecte score van 5/5. Dit benadrukt de comfortabele en luxe ervaring die Oman Air biedt aan haar zakelijke reizigers.

Naast Oman Air waren er andere luchtvaartmaatschappijen die opvielen. Cathay Pacific Airways, met een totaalscore van 8,28, en EVA Air, met een score van 7,93, bieden ook een uitzonderlijke service en comfort in hun businessclass. Speciale vermeldingen gaan naar Asiana Airlines en Kenya Airways, die beiden uitblinken met hun unieke lounge-faciliteiten, waaronder snelle Wi-Fi en prachtig ingerichte wasruimtes.

Bovendien scoorde Oman Air hoog op gebieden zoals personeelsservice, in-flight entertainment en lounge catering. Dit toont aan dat Oman Air niet alleen uitblinkt in comfort, maar ook in algehele servicekwaliteit.

Japan Airlines verdient ook erkenning voor hun samenwerking met beroemde chefs zoals Mishina Jun en Namoe Shinobu, wat zorgt voor een haute cuisine ervaring op 35.000 voet hoogte. Dit illustreert de toewijding van top luchtvaartmaatschappijen om uitzonderlijke ervaringen te bieden aan hun zakelijke reizigers.