Op naar Ibiza!

May 06, 2019

Op een goede 2 uur vliegen van Brussel ligt Ibiza, een paradijs voor teambuildings en een hotspot voor allerlei buitensporten het hele jaar door. De 200 kilometer lange kustlijn, de enorme verscheidenheid aan natuurlijke landschappen en de sporen die allerlei culturen en beschavingen hebben achtergelaten, maken het eiland tot een ideale plaats voor het beoefenen van sporten en andere vrijetijdsbestedingen.
Het platteland op Ibiza brengt u tot leven. Het is de gedroomde locatie voor iedereen die elke seconde van het leven wil genieten. Ieder moment is een unieke en onvergetelijke ervaring.
 

Alleen op Ibiza kunt u een meeting op zoveel verschillende manieren laten bezinken: paardrijden bij volle maan, met een luchtballon over het eiland varen, de beentjes losgooien op een privéfeestje op zee, duiken in kristalhelder water, rond de kustlijn kajakken, een magische zonsondergang aanschouwen met op de achtergrond chill-out beats, terug in de tijd reizen op zoek naar ons cultureel erfgoed enz. Alles wat u maar kunt bedenken, op Ibiza kan het.

Ibiza Conference Centre

Ibiza Conference Centre ligt op amper 25 kilometer van de luchthaven. Met de officiële opening van dit moderne gebouw in 2008 trad Ibiza op de voorgrond als dé locatie voor congrestoerisme in Spanje.
Ibiza Conference Centre is gelegen in een groot naaldbos, op amper 40 meter van de kustlijn. Dankzij de schitterende ligging en moderne faciliteiten leent het gebouw zich perfect voor de organisatie van congressen, conventies en allerlei evenementen.

Andere locaties

Het hotelaanbod op Ibiza is enorm. De vier- en vijfsterrenhotels op het eiland zijn goed voor ongeveer 8.000 kamers. Ideaal als u een evenement, congres of bedrijfsbijeenkomst organiseert. Mag het een beetje knusser? In de familiehotels, hotelhoeves en plattelandshotels leert de reiziger een andere kant van Ibiza kennen. Teambuildings in openlucht, trektochten en – u raadt het al – rust en stilte... Dat alles maakt van Ibiza de perfecte bestemming voor uw volgende zakenreis.