'Project H3' belooft unieke ervaring voor langdurige verblijven

May 16, 2023

Hilton kondigt trots de komst aan van haar 20e merk: een nieuw initiatief in het segment van langdurige verblijven, voorlopig gekend als 'Project H3'. 

Dit budgetvriendelijk concept, specifiek gericht op reizigers die nood hebben aan een accommodatie met de allure van een appartement voor minimaal 20 nachten, zal eerst gelanceerd worden in de VS. Kevin Jacobs, chief financial officer en president van global development, wijst op het feit dat de groep al in "meer dan 100 actieve ontwikkelingsgesprekken" betrokken is, met veel eigenaren die geïnteresseerd zijn in meerdere locaties.

Hilton heeft 'Project H3' ontworpen om de snelgroeiende zakelijke reismarkt van 300 miljard dollar te bedienen. Dit zijn de reizigers die langdurig verblijven en ondanks de pandemie bleven reizen.

Uit onderzoek blijkt dat langdurige reizigers, waaronder rondreizende verpleegkundigen, militairen en degenen die beroepsmatig vaak verhuizen, comfort en kwaliteit boven alles waarderen.

Daarom zullen de nieuwe appartementsstijl suites van 'Project H3' uitgerust zijn met "vier afzonderlijke zones om te rusten, te werken, te koken en op te frissen". Verder biedt elke suite "genoeg opbergruimte, een efficiënt kastdesign en verplaatsbaar, multifunctioneel meubilair" om de gasten de mogelijkheid te geven de ruimte zowel als werk- als rustplek te gebruiken.

De suites zijn verder voorzien van een volledig uitgeruste keuken met een normale koelkast, vaatwasser, magnetron en een tweepits kookplaat.

Het design van 'Project H3' wordt gekenmerkt door "een modern, boerderij-geïnspireerd palet met subtiele industriële accenten". Tot de faciliteiten behoren onder meer een fitnesscentrum, een buitenterras met barbecues en een gemeenschappelijke vuurplaats. De lobby, 'The Hive', biedt "een open zicht van de receptie tot aan de fitnessruimte, de wasgelegenheid en een kleine winkel".