Qatar Airways verbindt Privilege Club met Visa en Mastercard

May 24, 2023

Qatar Airways heeft een nieuwe functie toegevoegd aan haar loyaliteitsprogramma, Privilege Club genaamd. Deze functie, genaamd "Card Linked Offers," stelt selecte Visa- en Mastercard-creditcardhouders in staat om hun kaarten te koppelen aan hun Privilege Club-account. Dit geldt ook voor kaarten die zijn geregistreerd bij Apple Pay, Google Pay of Samsung Pay.

Dankzij deze nieuwe functie kunnen leden Avios verzamelen en besteden aan aankopen bij verschillende retail- en lifestylepartners in Qatar. Ze kunnen Avios verdienen bij verschillende activiteiten, waaronder winkelen, dineren en andere aankopen die worden gedaan met de gekoppelde creditcards. Enkele van de partners zijn Kulud Pharmacy, F45 en Evergreen Organics.

Om aankopen aan het loyaliteitsprogramma te koppelen, moeten gebruikers inloggen op hun Privilege Club-account en hun creditcardgegevens toevoegen. Na het voltooien van een transactie bij een partnerwinkel kunnen leden ervoor kiezen om Avios te verzamelen of uit te geven via hun account. Ze kunnen worden bijgeschreven in Avios of het equivalent aan contant geld kan worden bijgeschreven op hun gekoppelde kaart.