Samen Bouwen aan een Duurzame Toekomst: Onze Betoverende Familiedag

October 13, 2023

We Are Family Day, georganiseerd voor en door Uniglobe, vond afgelopen zaterdag plaats in het betoverende Pairi Daiza en stond in het teken van "Samen naar een Duurzame Toekomst". De dag begon vroeg met een stevig ontbijt en welkom door Lourens Stamhuis, Managing Director Uniglobe Belux. Daarna werden de ruim 160 aanwezigen uitgenodigd om deel te nemen aan een boeiende zoektocht door het park, waarbij ze via een app op een interactieve manier verschillende vragen moesten oplossen die onder andere waren ontworpen in samenwerking met de leveranciers. Hierbij werden de duurzaamheidsinspanningen van de partners belicht.

Kort na de middag namen alle Uniglobe-medewerkers deel aan de Supplier Market, waar ze tal van interessante en informatieve sessies bijwoonden. Partners, Romantic Others en kinderen konden ondertussen het park op eigen tempo ontdekken.

Naarmate de dag ten einde liep, kwam iedereen samen voor een aperitief bij de prachtige Chinese Tempel “Temple des Délices”, die voor de gelegenheid volledig werd afgehuurd. Er volgde een moment van ontspanning, een toast op de prestaties van de dag en de verwachting van de avond. Tijdens het diner werden de felbegeerde Uniglobe Awards uitgereikt aan medewerkers en leveranciers. De categorie voor beste airline werd gewonnen door Atlantic Joint Venture. De award voor beste non-air supplier was weggelegd voor Sunny Cars. Tago en Mars Travel ging aan de haal met de Best Agency Award.

Lourens Stamhuis vat het als volgt samen: “De dag was niet alleen een gelegenheid om te genieten en te verkennen maar ook om te leren, te netwerken en banden te versterken binnen de Uniglobe-familie en met hun leveranciers. Het was een dag van viering, verbinding en een gedeelde visie op een duurzame toekomst, waarbij iedereen, van medewerkers tot hun partners en kinderen, de kans kreeg om gedeelde herinneringen te creëren en de wonderen van het park te ontdekken.”