Singapore Airlines Opent Non-stop Vluchten naar Brussel in April 2024

September 22, 2023

Singapore Airlines (SIA) kondigt met enthousiasme de lancering aan van non-stop vluchten tussen Singapore en Brussel vanaf 5 april 2024, waarmee de luchtvaartmaatschappij na meer dan 20 jaar weer terugkeert naar deze geliefde bestemming.

SIA zal vier wekelijkse vluchten verzorgen met de langeafstandsvariant van de Airbus A350-900, die plaats biedt aan 253 passagiers verdeeld over drie klassen, inclusief 42 in Business Class, 24 in Premium Economy Class en 187 in Economy Class.

De geplande vertrektijden van vlucht SQ304 van Singapore naar Brussel en vlucht SQ303 van Brussel naar Singapore zijn onder voorbehoud van goedkeuring door regelgevende instanties. Met de toevoeging van Brussel breidt SIA haar Europese netwerk uit naar 13 bestemmingen. Dai Hao Yu, waarnemend Senior Vice President Marketing Planning bij Singapore Airlines, benadrukt het belang van Brussel als Europees economisch en politiek centrum en de voordelen van deze nieuwe verbinding voor reizigers vanuit Europa naar Singapore en de bredere Azië-Stille Oceaanregio via de hub Changi Airport.

Tickets voor deze vluchten zullen geleidelijk beschikbaar zijn voor aankoop vanaf 13 september 2023.