Thailand biedt de beste wellness

January 28, 2020

‘Yoga voor luiwammesen’: het is een gemeenplaats die onrecht doet aan wellness in Thailand. Thailand is bekend als een land waar je eindeloos kan relaxen en genieten. Niet te verwonderen dat je hier van de allerbeste aanbiedingen op wellnessvlak kan genieten. Omdat kiezen moeilijk is, doen we graag een aantal suggesties."

Thailand is zonder twijfel dé spabestemming bij uitstek. Uitzonderlijke luxe, grenzeloze gastvrijheid en bakken ervaring maken van Thailand dan ook dé hotspot voor wie op zoek is naar de beste wellness.

Zo’n uitbunding aanbod maakt kiezen er natuurlijk niet makkelijker op. We geven daarom een aantal tips voor wie wil genieten van wellness op vijfsterrenniveau. Zo is er het Anantara Hua Hin Resort and Spa, in Hua Hin: het lijkt wel een dorp op zich, zwevend op lotusbladeren. Het biedt fantastische behandelingsruimtes en een enorm openluchtzwembad. Leuk is bovendien dat luxe en klasse niet hoeven te betekenen dat je kinderen er niet welkom zijn: een fijne familiebestemming dus.

Wil je in het centrum van Bangkok van de beste wellness genieten, dan is The Siam – Opium Spa het uitgelezen adres. Dit is het enige luxueuze wellnesscentrum in het historische Dusit. Geniet van een heerlijk spapakket, vlak naast prachtige tempels en paleizen.

The Barai in Hua Hin is nog zo’n topper. 18 wellnessruimtes, acht exclusieve spasuites op een strand van 4,5 hectaren: een zaligheid om hier met je partner te komen ontspannen en ontsnappen aan de hectische buitenwereld.

Wil je wellness koppelen aan een duegddoende gezondheidskuur, dan kies je misschien best voor The Royal Orchid Sheraton aan de oever van de Chao Phraya River. Marmeren badkamers, zijden beddengoed, luxueuze behandelingen maar evenzeer een fantastische keuken die het beste van alle lekkere werelden combineert: Thaïs, Italiaans, grill, wereldkeuken, … 

Thailand doet zijn reputatie als wellnessregio alle eer aan. Het aanbod is overweldigend, en quasi overal kom je heerlijk aan je trekken. Dompel je onder en verwijder alle stress, hectiek, drukte en overlast uit je lijf en leden. Geniet!

Categories:relax