To lounge or not to lounge

August 09, 2022

Heb je geen toegang tot de lounge van je luchtvaartmaatschappij omdat je niet in businessclass vliegt of omdat je niet behoort tot de frequent flyers? En wil je toch echt alles halen uit je verblijf op de luchthaven? Dan is er goed nieuws. Zowel op Brussels Airport als Brussels-South Charleroi Airport kan je tegen betaling terecht in een van de publieke lounges.

Zo kan je meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken. Nog een urgente mail versturen met supersnelle wifi? Nog snel een voorbereidend overleg voor je businesstrip? Of meteen beginnen aan een stressvrije vakantie? Het kan!

 

Diamond Lounges Brussels Airport

Op Brussels Airport kan je terecht in de Diamond Lounges. Je vindt er een zowel bij de Gates A als bij Gates B. In de Diamond Lounge is jouw eten en drinken inbegrepen in de prijs. Er is ook een ruime keuze uit voorverpakte snacks. Je kan een pass ter plaatse kopen voor €41 of op voorhand online voor €36. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. Bovendien is jouw Digital Lounge Pass niet gelinkt aan een specifieke datum, naam of gate. Jouw Digital Lounge Pass blijft tot een jaar na aankoop geldig. Je kan je pass ook overdragen aan iemand anders. Dit is meteen ook een fijn geschenkidee.

Hier kan je je pass bestellen

 

The Lounge op Brussels-South Charleroi Airport

De twee Lounge-zones bij Terminal 1 en Terminal 2 zijn gelegen op een rustige en toegankelijke locatie onafhankelijk van de maatschappij waarmee je reist. Ze bieden alle nodige voorzieningen om je comfort en welzijn in afwachting van je vlucht te garanderen.

Er is gratis wifi en tv. Je kan genieten van snacks en drankjes met zicht op de landingsbaan (T1). Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegang. Ter plaatse kost een pass €30. Boek je op voorhand online, dan krijg je €5 korting. Je kan ook een package nemen die The Lounge en Fast Track combineert, voor €28 (online).

Hier kan je reserveren