UBI, de wereld binnen handbereik

January 09, 2020

Recent onderzoek toonde aan dat de meeste online booking tools (OBT) voor het zakenreissegment dringend aan verbetering toe zijn. Ze voldoen niet langer aan de noden van de eigentijdse zakenreiziger en bieden bedrijven te weinig functionaliteiten ter ondersteuning van hun Travel Policy.

  • Ruim 73% van de travel managers vindt dat corporate online booking tools dezelfde mogelijkheden moeten bieden als die binnen het aanbod van vakantiereizen. En dat is nu vaak niet het geval.
  • Slechts 50% van de travel managers heeft het gevoel dat ze voldoende keuze hebben binnen de cruciale segmenten van vluchten en hotels. Slechts 10% is tevreden met het aanbod van alternatieve accommodaties.
  • Minder dan 50% van de travel managers vindt dat corporate online booking tools een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface bieden. Het gebruik ervan is te complex, verwarrend en tijdrovend.

Bij UNIGLOBE begrijpen we de unieke en complexe reisbehoeften van onze klanten. Daarom investeren we in de nodige technologie en digitale oplossingen, zowel voor zakenreizigers als Travel Managers. Daarbij hebben we niet uitsluitend aandacht voor de grootte van het aanbod, maar net zo goed voor de kwaliteit en de relevantie.

 

 

Gigantisch aanbod via één platform

“Het aanbod via UBI is gigantisch en behoort tot het ruimste op de zakenreismarkt. We bieden zowel multi-channel als direct content. Denk daarbij aan GDS, NDC, OTA’s, Direct connects en andere aggregators, aangevuld met het volledige low-cost aanbod voor vluchten. Daarbovenop hebben we toegang tot een Global Marketplace waarbij automatisch de best beschikbare tarieven vanuit het wereldwijde netwerk worden getoond. Op gebied van accommodatie hebben onze klanten keuze uit hotels wereldwijd via partners als booking.com, Amadeus, Ratehwak en Restel. En we bieden natuurlijk alle grote merken voor carrental via GDS en Sunny Cars. In Europa en Amerika werken we ook samen met de grootste treinaanbieders. Het is mijn rol bij UNIGLOBE Belux Travel om de relaties met onze partners te versterken en het aanbod uit te breiden zodat onze klanten steeds aan de beste voorwaarden kunnen boeken. In de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om een bijvoorbeeld een transfer, taxirit of lounge pass te boeken. Met de komst van UBI zijn we er nu in geslaagd om de complexe wereld van verschillende aanbieders, platformen en connecties samen te brengen binnen één handige en gebruiksvriendelijke interface. En dat aan zeer aantrekkelijke tarieven. Soms voelt het alsof ik de wereld op één scherm binnen handbereik heb.”

Steven Lauriks – Industry Relations Manager UNIGLOBE Belux Travel

UBI kan eenvoudig gelinkt worden aan verschillende externe programma’s zoals expense-suppliers. Maar Duty of Care en andere Riskmanagement toepassingen. Bovendien is er een permanente synchronisatie met UNIGLOBE Profiles, waar alle persoonsgegevens en persoonlijke voorkeuren van de reizigers worden beheerd.

Categories:zakenreizen