Uniglobe biedt ondersteuning waar nodig

March 24, 2020

Beste klant,

Eerst en vooral hopen we dat jij en je dierbaren het naar de omstandigheden goed stellen en in goede gezondheid verkeren.

Bij Uniglobe was het de afgelopen dagen onze eerste prioriteit om onze landgenoten veilig terug thuis te krijgen. Zowel zij die op zakenreis als op vakantie waren. Van verschillende klanten ontvingen we hierop positieve reacties en dat doet deugd!

Nu gaat alle aandacht uit naar zij die binnenkort een vertrek hadden gepland.

Ondertussen hebben ook wij, net als vele collega's in de toeristische sector, coronamaatregelen moeten nemen en zijn tal van onze medewerkers – in functie van het nog uit te voeren werk voor annuleringen, omboekingen en het repatriëren van reizigers – stap voor stap overgegaan op economische werkloosheid. Wie nog aan de slag is doet dat van thuis uit.

Ondanks deze onverwachte situatie is de motivatie en solidariteit groot. Er gaat dan ook een grote dank uit naar alle medewerkers.

 

CONCRETE MAATREGELEN

 

Bereikbaarheid

Al onze kantoren zijn gesloten voor bezoek, maar blijven bereikbaar per e-mail en per telefoon. In geval van vragen of problemen kan je dus steeds op ons rekenen. Wel willen we vragen om indien mogelijk eerst contact per mail op te nemen om het telefoonverkeer niet te zwaar te belasten. Hier kan je een overzicht van onze 15 kantoren vinden.

 

Kosten 

We stellen alles in het werk om de kosten die gepaard gaan met annuleringen of omboekingen tot een minimum te beperken. Verschillende airlines en partners hanteren andere regels, die bijna dagelijks wijzigen. Graag verwijzen we in dit kader ook naar de richtlijnen van de verschillende vervoerders en naar de tekst van het Ministrieel Besluit tot het gebruik van vouchers in het geval annulering in het kader van de COVID-19-crisis. 

 

Over hoelang deze situatie zal duren heeft op dit ogenblik niemand de waarheid in pacht. Wij volgen de situatie op de voet. De belangrijkste berichten kan je hier terugvinden.

Dit zijn uitzonderlijke tijden, maar ook dan wensen we trouw te blijven aan onze waarden en rekenen we op het partnership dat tot op vandaag werd opgebouwd.

Het staat vast dat we elkaar echt nodig zullen hebben om – eenmaal dit virus overwonnen is – terug op te staan en het economisch leven opnieuw op gang te brengen.

Uniglobe wenst eveneens op haar beurt alle medewerkers in de cruciale sectoren een hart onder de riem te steken voor de onbaatzuchtige volharding om deze crisis tot een goed einde te brengen. Het kan niet voldoende worden herhaald.

Aan eenieder, veel sterkte, zowel familiaal als professioneel.

 

Van harte,

Vanwege het voltallige Uniglobe-team!

Categories:zakenreizen