UNIGLOBE versterkt aanbod van professionele diensten met Olympus mobiliteitsplatform

July 09, 2019

Klanten van UNIGLOBE zullen voortaan geïnformeerd worden over de mogelijkheden en gebruik van het Olympus mobiliteitsplatform. Deze digitale oplossing van Olympus Mobility biedt één toegang tot openbaar en gedeeld vervoer via de smartphone en vormt een mooie aanvulling op de vele producten en diensten die UNIGLOBE reeds biedt.

Deze uitbreiding van de UNIGLOBE-diensten kadert in een bredere visie om zich te blijven profileren als full-servicepartner voor de zakelijke reiziger.

“Bij UNIGLOBE willen we onze klanten op de best mogelijke manier ondersteunen met innovatie en efficiënte oplossingen. Binnen een steeds sneller evoluerend mobiliteitsaanbod is het platform van Olympus Mobility de geknipte oplossing voor het zakelijk beheer van verplaatsingen binnen België” zegt Paul Geyssens – Regional President UNIGLOBE Belux Travel

De Olympus Mobility app biedt nieuwe mobiliteitsoplossingen aan om te beantwoorden aan de specifieke behoeften van zakenreizigers. De app is niet alleen eenvoudig in gebruik, ze laat ook toe een service te reserveren of onmiddellijk tickets te kopen, dit zonder geld te moeten voorschieten en onkostennota’s te moeten indienen. Alle uitgaven worden samen op één factuur vermeld.

“Onze app is een one-stop-shop voor mobiliteitsoplossingen in België. Van openbaar vervoer tot deelfietsen in de centrumsteden. Niet alleen handig voor de gebruiker, maar ook voor het beheer achteraf. Via een overzichtelijke factuur worden alle transacties op 1 document samengebracht.” zegt Koen Van De Putte – Managing Director Olympus Mobility

Categories:zakenreizen