Een compleet dienstenpakket voor al uw bedrijfsevents

 

Al meer dan 30 jaar ondersteunt UNIGLOBE bedrijven met de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentives, groepsreizen, bedrijfsevenementen en congressen. Een team van specialisten werkt met plezier een gepersonaliseerd voorstel uit dat beantwoordt aan uw wensen en doelstellingen.

 

Incentives voor klanten en werknemers

Vertrouw op onze expertise voor de feilloze organisatie van incentives voor uw beste klanten. Een team van specialisten zorgt ervoor dat uw bedrijf en producten op een professionele manier in de kijker worden gezet.

 

Denkt u eerder aan een groepsreis om uw eigen medewerkers te belonen? Ook dan kan u een beroep doen op UNIGLOBE om van uw bedrijfsuitstap een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Voorstel op maat

Volledig pakket inclusief o.a. transfers, lunch en uitstappen

Kwaliteitscontrole

 

 

Congressen en meetings

Ook de organisatie van congressen en meetings kan u met een gerust hart overlaten aan UNIGLOBE. Wij zorgen ervoor dat uw klanten of personeel een mooie herinnering overhouden aan uw evenement.

 

Interesse? We maken graag een vrijblijvende offerte  nadat we uw verwachtingen grondig hebben besproken. Zo kunnen we een voorstel op maat van uw bedrijf uitwerken dat past bij uw budget, doelgroep en de boodschap die u uw klanten wil brengen.

 

Inspiratie voor een groeps- en incentivereis