Business Travel Agent

UNIGLOBE Belux heeft 17 franchisekantoren en is de 4e TMC in België. De UNIGLOBE Belux Family bestaat uit 170 leden. Geworteld in lokale betrouwbaarheid en ondernemersgeest, zijn wij gespecialiseerd in het bedienen van de unieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen en vakantiereizigers

Binnen de UNIGLOBE Belux Travel organisatie zijn wij op zoek naar een Business Travel Consultant voor onze vestiging UNIGLOBE Robins Travel te Wilrijk.

 

Jouw taken

Je bent verantwoordelijk voor de reservaties en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen,...). Je verleent reisinformatie en -advies, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op het vlak van reservaties en telecommunicatie. Met jouw klantvriendelijkheid draag je zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers.

 

Jouw profiel

  • Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.

  • Graag grondige kennis reservatie & ticketing via CRS, bij voorkeur Amadeus.

  • Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.

  • Vlotte talenkennis NL/FR/ENG is een must.

 

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met goede communicatieve eigenschappen. Je beschikt over een goede kennis van Amadeus. Je kennis van Frans en Engels zijn een extra troef. Multi-tasking vind je een uitdaging. Met jouw stiptheid, ordelijkheid en goed humeur ben je onze ideale collega.

Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk.

 

Wij bieden je

  • Een bediendecontract van onbepaalde duur.

  • Een marktconform salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met extra legale voorwaarden eigen aan de sector.

  • Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend zakenreisagentschap in een team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.

 

Interesse?

Stuur uw motivatiebrief en CV naar:

Contactpersoon - Eva Vanderwallen

E-mailadres - evanderwallen@unigloberobinstravel.be