Eerste kennismaking

Een samenwerking met uw bedrijf begint ruim voor de eerste boeking. Ons account management team zal u vooraf ontmoeten om uw zakelijke behoeften en bedrijfscultuur te leren kennen (en begrijpen!) en samen met u een specifiek reisbeleid voor uw bedrijf te ontwikkelen of te verfijnen.


 

Een transparant reisprofiel voor uw bedrijf

Bij UNIGLOBE Travel analyseert uw vaste reisexpert eerst grondig uw voorkeuren, reiswensen en behoeften om zo de perfecte reiservaring te creëren voor u en uw bedrijf.

 

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wij houden al deze gegevens bij in uw UNIGLOBE Profile (UP), een reisprofiel op maat van uw bedrijf in samenwerking met onze technologiepartner Umbrella. Zo kunnen we u snel op de hoogte brengen als er bepaalde reizigersinformatie ontbreekt, zodat uw reizigers onbezorgd aan hun trip kunnen beginnen.

 

Gegarandeerd up-to-date profielgegevens

Efficiënt en probleemloos boeken

Conform de GDPR-wetgeving 

 

Uniglobe Booking Intelligence

 

Met UBI (UNIGLOBE Booking Intelligence) bieden we een gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren.

Het aanbod via UBI is gigantisch en behoort tot het ruimste op de zakenreismarkt. We bieden zowel multi-channel als direct content. Denk daarbij aan GDS, NDC en andere aggregators, aangevuld met het volledige low-cost aanbod voor vluchten. Daarbovenop hebben we toegang tot een Global Marketplace waarbij automatisch de best beschikbare tarieven vanuit het wereldwijde netwerk worden getoond.

Op gebied van accommodatie heb je keuze uit hotels wereldwijd via partners als booking.com, Amadeus, Ratehwak en Restel. En we bieden natuurlijk alle grote merken voor carrental via GDS en Sunny Cars. In Europa en Amerika werken we ook samen met de grootste treinaanbieders.

Met de komst van UBI zijn we er nu in geslaagd om de complexe wereld van verschillende aanbieders, platformen en connecties samen te brengen binnen één handige en gebruiksvriendelijke interface. En dat aan zeer aantrekkelijke tarieven.

 

 

Review meeting & Reporting

 

We zorgen ervoor dat uw reizigers zonder zorgen op zakenreis kunnen gaan, maar we vinden het ook heel belangrijk om te luisteren naar uw feedback tijdens een Review Meeting. Zo kunnen we uw reisprofiel verder verfijnen en de service nog verbeteren. Bovendien bezorgen we u ook een gedetailleerd Travel Management Report, een heldere analyse die toelaat om uw reisuitgaven nog verder te optimaliseren.

 

24/7 Rescue Line

 

Uw reizigers kunnen altijd per telefoon of e-mail terecht bij ons team. Heeft u of een van uw zakenreizigers een vraag of een probleem voor, tijdens of na uw reis? Onze eigen UNIGLOBE-experten helpen meteen om een concrete oplossing te vinden.

Risk Management Tool

 

Mochten er zich grotere problemen voordoen, zoals bv. terreurdreiging of natuurrampen, dan brengen we u hiervan op de hoogte via de UNIGLOBE Risk Management Tool. Zo bent u altijd en overal perfect geïnformeerd en bent u eventuele problemen te snel af.