Een persoonlijk reisprofiel voor 100% efficiëntie 

Als u voor de organisatie van uw zakenreis graag een beroep doet op een reisagent, dan zit u goed bij UNIGLOBE Travel. Uw vaste reisexpert analyseert eerst grondig uw voorkeuren, reiswensen en behoeften om zo de perfecte reiservaring te creëren voor u en uw bedrijf.

 

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wij houden al uw gegevens bij in uw UNIGLOBE Profile (UP), een persoonlijk reisprofiel in samenwerking met onze technologiepartner Umbrella. Zo kunnen we u bijvoorbeeld snel op de hoogte brengen als uw paspoort of kredietkaart binnenkort verloopt.

 

Gegarandeerd up-to-date profielgegevens

Efficiënt en probleemloos boeken

Conform de GDPR-wetgeving 

 

Uniglobe Booking Intelligence

 

Met UBI (UNIGLOBE Booking Intelligence) bieden we een gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren.

Het aanbod via UBI is gigantisch en behoort tot het ruimste op de zakenreismarkt. We bieden zowel multi-channel als direct content. Denk daarbij aan GDS, NDC en andere aggregators, aangevuld met het volledige low-cost aanbod voor vluchten. Daarbovenop hebben we toegang tot een Global Marketplace waarbij automatisch de best beschikbare tarieven vanuit het wereldwijde netwerk worden getoond.

Op gebied van accommodatie heb je keuze uit hotels wereldwijd via partners als booking.com, Amadeus, Ratehwak en Restel. En we bieden natuurlijk alle grote merken voor carrental via GDS en Sunny Cars. In Europa en Amerika werken we ook samen met de grootste treinaanbieders.

Met de komst van UBI zijn we er nu in geslaagd om de complexe wereld van verschillende aanbieders, platformen en connecties samen te brengen binnen één handige en gebruiksvriendelijke interface. En dat aan zeer aantrekkelijke tarieven.

 

Vaste reisagent

Bij UNIGLOBE bent u verzekerd van een vaste contactpersoon: een reisexpert die uw voorkeuren kent, vliegensvlug kan anticiperen bij wisselende omstandigheden en altijd klaar staat om u meteen te helpen. Bij uw UNIGLOBE-agent bent u in goede handen!

24/7 Rescue Line

Wij bouwen aan een sterke relatie met elke zakenreiziger en daarom staat ons team altijd voor u klaar per telefoon of e-mail. Heeft u een vraag of een onvoorzien probleem voor, tijdens of na uw reis? Onze eigen UNIGLOBE-experten helpen u meteen om een concrete oplossing te vinden.

 

Wilt u verder kennismaken met UNIGLOBE Travel? Zoek uw dichtstbijzijnde kantoor en wij helpen u verder!

Zoek uw UNIGLOBE-kantoor