Wereldwijd netwerk

 

UNIGLOBE is altijd dicht bij u dankzij een stabiel netwerk van franchises over de hele wereld. Zo combineren wij de power van een internationaal bedrijf met een persoonlijke en lokale werkwijze. Deze unieke aanpak levert u dus alleen maar voordelen op!

 

 

 

Global Solutions voor multinationals

 

Onze afdeling Global Solutions is er speciaal voor multinationals die op zoek zijn naar ideeën, flexibiliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

 

De experts in het netwerk van Global Solutions zijn gespecialiseerd in het beheren van zakenreizen op de belangrijkste internationale markten. Ze werken samen met onze lokale reisagentschappen om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Zo combineren we mondiale expertise en lokale marktkennis.

 

Het UNIGLOBE-hoofdkwartier in Vancouver stuurt deze plaatselijke experts aan om u een ongeëvenaarde ervaring te bieden dankzij:

 

-          een gepersonaliseerde aanpak

-          een overzicht van de internationale marktontwikkelingen op vlak van zakenreizen

-          een aanbod van creatieve aanbevelingen om uw reisbudget optimaal te benutten

-          inzichtelijke monitoring, rapportage en prognoses van uw (toekomstige) reisuitgaven

 

Met de ondersteuning van een wereldwijd netwerk van plaatselijke reisexperten is het succes van uw wereldwijde programma's gegarandeerd.

 

 

eGlobalfares 

 

UNIGLOBE is actief in 60 landen dankzij een stabiel netwerk van franchises, die stuk voor stuk werken met eGlobalfares. Dat reserveringssysteem wordt over de hele wereld gebruikt om realtime boekingen te maken voor vluchten en hotels.
Uw regionale travel consultant gaat steeds tot het uiterste om u te verzekeren van de beste prijs. Uw plaatselijke kantoor combineert daarbij het beste van beide werelden: de kracht van een internationale organisatie met een persoonlijke aanpak.

Uitgavenanalyse

 

UNIGLOBE is goed voor een jaaromzet van meer dan vier miljard euro. Hoe dat u vooruithelpt? Luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere dienstverleners in de reissector zien ons als een interessante partner waardoor zij ons scherpere prijzen en kortingsprogramma’s geven.
Dat is dus ook zeer goed nieuws voor u, want u kan meer doen met uw reisbudget terwijl u niet aan kwaliteit moet inleveren. Bovendien analyseren wij steeds grondig uw uitgaven om te kijken hoe we het uiterste kunnen halen uit uw budget.

 

 

Contact
 

Wil u meer weten over onze wereldwijde diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze reisexperten.

 

Zoek uw UNIGLOBE-kantoor